Prati nas

Keba brani ćerku: To je udar na mene!

Vesti

Keba brani ćerku: To je udar na mene!

keba

Tata brani ćerku!

Nakon što se podigla velika medijska prašina oko ušešća Nataše Kojić u jednoj rijaliti emisiji, a zatim i njenog odgovora hejterima, oglasio se i njen otac, folk pevač Dragan Kojić Keba.

U izjavil za Blic, Keba tvrdi da je napad na njegovu ćerku zapravo udar na njega.

“Mojoj ćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja ćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista. Nedavno je učestvovala u rijaliti programu Milioner mečmejker. To je zabavna, duhovita emisija, a po Srbiji u medijima kažu da se moja ćerka prodaje za pare” kaže pevač.

 

Keba dodaje da njen odgovor da voli Ameriku, ne znači da svoju zemlju ne voli i objašnjava da je njena izjava da “nije mogla da bira gde će se roditi” ljutita reakcija na pisanja medija.

Redakcija Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. DaisyDuvall

  11/03/2014 at 11:31 am

  “To je zabavna, duhovita emisija” muahhahha. zabavna: da, jer gledamo 10 napaljenih drol.. kako se kace na bogatasa. a on svaku od njih po malo recimo “isproba” :D duhovita: ahaaa, naravno.
  ne znam kako je u USA. ali u nemackoj ima slicaj format. tu ucestuju u glavnom dame, sto pod svaki uslov hoce u tv a nemaju nikakav talenat.

 2. cicimici

  11/03/2014 at 11:54 am

  Meni je ovaj covek toliko odvratan!!!!!

 3. polly

  11/03/2014 at 12:22 pm

  s+ere tu nesto debil

 4. ...

  11/03/2014 at 2:28 pm

  ajde kebo i nato dzafta kurafta hahahahahhaha

 5. Bea

  11/03/2014 at 7:12 pm

  Nesto ne komentarise to sto je ona pljunula po Srbiji…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top