Search
Close this search box.

Prodavali stvari da prežive: Ovo su domaće zvezde koje su bankrotirale

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Na estradnoj sceni imamo veliki broj primera uspeha: pevači koji su iz blata uspevali da dođu do neslućenih visina i danas uživaju u lagodnom životu.
Ipak, ponekad se provuče i priča o neuspehu – neke zvezde su u želji da dodatno zarade, izgubile gotovo sve. Pevač Bane Bojanić, sin poznatog folkera Miloša Bojanića, ostao je bez para u Americi i vratio se u Srbiju. Pevač je pre dosta godina, nakon hita „Pola vino, pola voda“ otišao u Ameriku, gde je započeo vlastiti biznis i krenuo sa menadžerskim i špediterskim poslovima. Ali, prema izvorima, Bane se uvalio u ogromne dugove i morao je da proda sve što je stekao. Dok njegova bivša žena Anabela Atijas živi na visokoj nozi, Gagi Đogani je posle razvoda bio u velikoj finansijskoj krizi, pa je čak prodavao stvari iz kuće. „U krizi sam. Pozajmio sam 15.000 evra da uradim album i svestan sam da je svaki početak težak“, rekao je jednom prilikom Gagi, o čijim finansijskim problemima se pisalo u više navrata.
Milan Topalović Topalko osetio je na svojoj koži kako je imati pa nemati. Potpuno je navodno bankrotirao kada se rastao od svoje supruge, Vesne s kojom se kasnije pomirio. Tada je jedno vreme živeo u hotelu, a kada mu je ponestalo para, prešao je u iznajmljeni stan. Dragan Kojić Keba, poput mnogih svojih kolega, pokušao je da pokrene neki posao koji nema veze s pevanjem, ali mu to nije pošlo za rukom. Keba je posao sa preparatima iz alternativne medicine pokrenuo pre dve godine, ali je taj poduhvat doživeo debakl. Uprkos tome što su svi, pa i sam muzičar, verovali da će od toga ostvariti odličnu zaradu, posao sa proizvodima iz alternativne medicine nije se isplatio. Naprotiv, Kebu je doveo u ozbiljan minus, zbog čega planira sve da batali i nastavi da se bavi onim što najbolje zna da radi, pevanjem, koje mu na kraju krajeva i donosi najbolji prihod. „Keba je dosta vremena uložio u pokretanje tog biznisa, i ne samo to već i novac i kontakte, baš je sve dao od sebe, čak je i pevanje zapostavio kako bi novi posao napredovao. Internet prodaja ne ide onako kako je očekivao, iako je imao dobar marketing. Nije hteo da klone odmah i pravi dramu, ali nakon godinu dana shvatio je da nikako a zaživi malo više taj posao, a on gubi strpljenje. Seo je da popriča sa suprugom Oljom koja mu je rekla da još uvek ne odustaje, jer za neke stvari treba malo više vremena. Međutim, on je sebi dao neki rok, te ako se prodaja ne poboljša on će bataliti taj biznis. Dosta njegovih kolega je probalo proizvode i tvrde da su kvalitetni, ali eto očigledno da ljude ne zanima mnogo alternativna medicina, a i nije da je bez jake konkurencije na tržištu“, otkrio je izvor blizak Kebi, a neki tvrde da je pevač zbog ovog posla upao i u dugove.

POSLEDNJE VESTI