Search
Close this search box.

Kako se Ljiljana Jevremović sa malom bebom borila da prežive, dok joj je Keba zatvarao sva vrata na estradi

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ljiljana Jevremović je svojevremeno bila jedan od najtraženijih tekstopisaca u našoj zemlji, sve dok se nije saznalo da je u vezi sa Draganom Kojićem Kebom i da nosi njegovo dete.

Ona je u životnoj ispovesti koju je dala za Nova.rs pričala o svom životu, ulasku na estradu, saradnji sa najvećim pevačkim zvezdama, upoznavanju Kebe, njihovim planovima za budućnost i trenutku kada je ostala u drugom stanju.

Ona se u ispovesti osvrnula i na vest od pre nekoliko nedelja da je Kebin sin, Igor Kojić, u ljubavnoj vezi sa Teodorom Bjelicom, koja nije priznata od strane svog biološkog oca.

To je navodno Miroslav Lazanski, koji je preminuo u avgustu 2021. godine.

„Znam za priču da je Miroslav nije želeo da prizna Teodoru, to je bilo u javnosti, pa je nestalo. Čudi kako neko može da se ponaša prema Kebi ako zna šta je uradio. Ja sam Lazanskog srela u jednom kafiću i tada sam na svom Tviteru napisala status ‘Molim vas buket ambrozije za gospodina za susednim stolom“‘ Ne znam kakva je veza između Igora i Teodora, ali Keba se kao roditelj ogrešio o svoju ćerku Inu.“ rekla je ona.

„Sećam se kada je rekao da neće da leči dete koje ima astmu. To ne možeš da izgovoriš za kuče na ulici, ko bi to izgovorio? To je neka monstruozna rečenica i svi u sudnici smo tada ostali u šoku. Ina nikada nije videla more, sve moje pare su se istopile. Mi smo se preselile na vikendicu i ja sam prodavala torbe Šanel, Pradine, garderobu i tako dalje, za sir i jaja, nisam mogla baš da dozvolim da mi poklanjaju, a rasprodavala sam i nameštaj. Ja ni u snu nisam mogla da sanjam da ću ostati bez posla. Došao je Grand i čula sam da su se okretali telefoni ‘nemoj slučajno da si sa njom’, sreća pa nas je Bog pogledao“, ispričala je Ljiljana, a detalje možete pogledati u videu iznad teksta.

POSLEDNJE VESTI