Keba besan na Severinu, Igoru traži novu ženu?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dragan Kojić Keba rešio je da nađe devojku svom sinu Igoru! Naime, izrevoltiran zbog svega što se piše o Severini za koju se i dalje ne zna da li mu je i dalje snajka ili je bivša, odlučio je da nešto preduzme!

„Keba je nedavno bio u rodnoj Loznici i tamo se komšijama i rodbini žalio kako Igor pati zbog braka,“ započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

„I onda su mu oni dali ideju da upozna sina s jednom mladom i lepom Lozničankom iz dobre familije. Kažu devojka ko ruža, zrela za udaju. Ume da mesi, pere, kuva, pegla… Ma prava žena za brak i porodicu…“

„I Keba kad je stavio prst na čelo i razmislio, rešio je da to onako izokola predloži Igoru. Reći će mu da uvek može opet da se ženi i da bi mu prijala dobra i vredna domaćica koja će da rađa, a ne da se večito pati i tuguje. E sad, on čovek neće da se meša. Ako se Igor pomiri sa Seve, podržaće ga. Šta će, sin mu je… A ako ostane sam, trudiće se da na Bežanijsku kosu dovede snajku iz Loznice. Čak je rekao da bi opet pravio veliku svadbu, a i treba. Nek ide život.“ završava izvor.

Regionalni mediji već mesecima unazad spekulišu o tome da je braku Severine i Igora Kojića došao kraj, te da se pevačica u međuvremenu zbližila s mladim vinarom Tomislavom Voštinićem iz Graberja Ivanićkog.

Kako mediji prenose, pevačica poslednjih meseci boravi u Hrvatskoj, dok Kojić živi u Srbiji, a navodno je nije posetio više od šest meseci, dok su poslednji put javno komunicirali za Igorov rođendan pre četiri meseca, kad mu je Severina poželela sve najbolje.

POSLEDNJE VESTI