Prati nas

Kendall Jenner napale koleginice zbog komentara o manekenkama

Vesti

Kendall Jenner napale koleginice zbog komentara o manekenkama

Ove reči su joj se obile o glavu

Kendall Jenner važi za jednu od najpopularnijih i najtraženijih manekenki na svetu, ali mnogi je i dalje smatraju samo još jednom rijaliti zvezdom, zbog porodice iz koje potiče. U nedavnom intervjuu mladi model pričao je o svom poslu, ali njenim koleginicama se ni malo nije svidelo ono što je rekla:

Naime u razgovoru za Love Magazine, Kendall je izjavila: ”Još od početka sam pažljivo birala koje poslove da prihvatim. Nikad nisam bila jedna od onih devojaka koje šetaju na preko 30 modnih pista po sezoni, ili šta god te devojke radile”.

Eve reči su joj se brzo obile o glavu, jer su joj mnoge maneknke koje su se pronašle u tokom komentaru drsko odgovorile na društvenim mrežama. Među njima su i Hrvatica Faretta Radić i Srpkinja Irinia Đuranović.

”Ozbiljno? Biti lenj ne znači da pažljivo biraš poslove. Mi vredno radimo i dajemo 100% sebe, a ti ne možeš da kažeš isto. Ali se ipak usuđuješ da pričaš tako”, napisala je Faretta, dok je Irina rekla: ”Nikada nisam bila ovako indirektno i javno uvređena. I tebe zovu supermodelom… Tebi to lako dođe”.

Zbog brojnih negativnih komentara Kendall je morala ponovo da se oglasi i objasni da su njene reči izvrnute i da nije želela to da kaže.

”Iz prve ruke sam svedočila njihovoj neumornoj posvećenosti, radnoj etici,  beskrajnim danima bez sna, odvojenosti od prijatelja i porodice, stresa od putovanja i kako sve to utiče na njihovo fizičko i mentalno zdravlje. Ipak, one i dalje izgledaju prelepo. Inspirisana sam tim ljudima i srećna što imam sreću da radim sa njima. Nikada ne bih mogla da ih mrzim zbog toga”, napisala je Kendall na Twitteru.
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top