Prati nas

Kourtney Kardashian ostala bez nogu zbog photoshopa

Foto

Kourtney Kardashian ostala bez nogu zbog photoshopa

Kourtney Kardashian šokirala je mnogobrojne pratioce na Instagramu, objavivši fotografiju pored novogodišnje jelke koja je izazvala kontroverze.

Tridesetdevetogodišnja majka troje dece objavila je fotografiju u kojoj pozirala u dugoj, crnoj haljini, no čini se da je prilikom obrade nešto nestalo – njene noge.

Umesto da joj pošalju komplimente, fanovi su se fokusirali na ovaj šokantni propust, te zasuli fotografiju komentarima u kojoj su joj poručili da ne vide njene noge. “Gde su ti noge, da li su se izlogovale sa tela,” napisao je jedan od pratilaca, dok je drugi pohvalio njen izgled. “Lepa je, ali čoveče. Nema joj nogu!”

View this post on Instagram

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Odmah su krenule i optužbe da se TV zvezda zaigrala u photoshopu. “Da nisi malo preterala sa fotošopiranjem nogu,” upitao ju je pratilac, dok je drugi postavio još jedno logično pitanje: “Da li imaš samo jednu nogu?”

Ruku na srce, bilo je onih koji su pokušali da je odbrane, navodeći da su njena poza, ali i crna haljina rezultirali optičkom iluzijom, zbog čega izgleda kao da stoji na jednoj nozi.

Ovo nije prvi put da su poznate sestre optužene da koriste photoshop. U maju ove godine na udaru se našla Kendall Jenner, koja je objavila izazovnu topless fotku. Fanovi su momentalno primetili da je Kendall preuredila fotografiju, ali i da to nije uradila kako treba.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top