Prati nas

Lepa Brena o razvodu: Ja sam kolateralna šteta

Vesti

Lepa Brena o razvodu: Ja sam kolateralna šteta

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović već mesecima su na udaru tabloida, koji pišu kako je njihov brak u krizi zbog toga što nekadašnji sportista maltertira pevačicu.

Legenda srpske muzičke scene sada je rešila da natpisima stane na kraj i demantuje sve laži, koje o njoj iznose.

“Zbog uspeha Granda i naših emisija ja sam uvek kolateralna šteta: ili kradem struju, ili sam maltretirana… Valjda bi im bilo lakše da sam nečasna osoba koja ima zaštitu ”odozgo” i koja je uspela preko neke veze. Na žalost tih pojedinaca, ja sam normalna žena s malo većim koeficijentom inteligencije što se kod nas teško oprašta. Volim da kažem: svako ko je normalan ovde, zapravo nije normalan,” rekla je pevačica i potom dodala:


“Brak je za mene sveta oaza mira i najbolji prijatelj života. Samo pored pravog muškaraca možeš biti prava žena. Boba je kreator naših najvećih poslova i našeg privatnog života. Pravo je uživanje biti pored takvog čoveka i pratiti ga! Od početka smo bili zauzeti svojim profesijama jer je svako u onome što radi bio najbolji. Taj se trend nastavio i u braku, što nas je verovatno i održalo. Ne znam kako žive ljudi koji su 24 sata usmereni jedno na drugo.”


1 komentar

1 komentar

  1. pixie

    10. 11. 2017. at 17:01

    Je l’ se tu provuklo nesto na racun Hvaljene? :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top