Prati nas

Hot!

Playboy sa Lindsay!

Lindsay Lohan (Linzi Lohan) ne može da se sakrije od javnosti! Ne samo da je procureo njen dnevnik, u kome se tvrdi da je volela glumca Heat Ledgera (Hit Ledžera) već se isto dogodilo i sa naslovnom stranom januarskog izdanja magazina Playboy. Na naslovnoj stranic časopisa, Lindsay nosi samo par crnih štikli, kosa joj pada preko ramena a crvene usne joj se slažu sa Playboy stolicom i pozadinom. Glumica je navodno dobila milion dolara za slikanje, a naslovnu stranu je trebalo premijerno da prikaže u emisiji Elen, 15. decembra.

Za razliku od fotografije, njen dnevnik otkriva mnogo više –  jedna od njenih tajni je bila ta da je njena najveća ljubav bio tragično preminuli glumac Heat Ledger. Za njih dvoje se jedno vreme spekulisalo da su u vezi, ali oni nikada to nisu zvanično potvrdili. Iz dnevnika glumice se može zaključiti da je dugo nakon njegove smrti, patila za njim.

“Danas je umro Heat. Bio je ljubav mog života. Naučio me svemu što znam, bio je sve što želim i više. Volela bih da me zagrli, da čujem njegov smeh,” piše u dnevniku problematične glumice, koja trenutno izvršava kaznu društveno – korisnog rada.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Me

  08. 12. 2011. at 11:42

  ova stolica je super :)

 2. Tina

  08. 12. 2011. at 15:39

  pirgava

 3. Emina

  09. 12. 2011. at 00:35

  zar na naslovnicu playboya ne idu sexy ljepotice sa oblinama…ne volim biti negativna ali ova nit je lijepa,nit ima tijelo – i dobije milion -wtf ?? hocu i ja u amerikuuuuuuu!!!!

 4. Lukrecija

  09. 12. 2011. at 01:15

  Ona je na naslovnici samo zbog toga sto je u zizi interesovanja zbog tvorze. Zbog oblina i lepote, nije sigurno!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot!

To Top