Connect with us

Madonna: Nekada mrzim svoje telo!
Extra

Madonna: Nekada mrzim svoje telo!

madonna

Ko bi rekao da je ONA nezadovoljna svojim telom!

Verovali ili ne, čak i ona ima problema sa svojim telom. Pop diva Madonna otkrila je nedavno za Entertaiment Tonight da nije uvek zadovoljna svojim izgledom!

Iako ima 55 godina i fit formu na kojoj joj svi zavide, Madonna kaže da se ne oseća uvek tako sigurno, a da njen odnos prema sopstvenom telu varira od ljubavi do mržnje.

“Imam ljubav/mržnja odnos prema svom telu. Postoje dani kada sam zadovoljna, a postoje i oni drugi dani… Nažalost, nisam rođena sa telom Gisele Bundchen, tako da moram dosta da radim, ali to je ok, kaže samokritična pevačica i dodaje: “Ne volim previše mišićavo telo, ali volim da su mi mišići definisani. Volim zategnutu, vitku, opaku mašinu!”

Redakcija Tracara.com

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. KatyCats4ever

  13/02/2014 at 12:12 pm

  “Verovali ili ne, čak i ona ima problema sa svojim telom.”Au znaci ja sam sve vreme bio ubedjen da je Madonna najsavrsenija zena na svetu bas si me potresla tracaro… Kako glup opis ovog artikla strasno mislim niko nije ocekivao da zena od 55 godina izgleda kao Adriana Lima….

 2. skandalka

  13/02/2014 at 12:22 pm

  Baba, ne ke*aj…

 3. sinkopa

  13/02/2014 at 12:23 pm

  Pa naravno kad si stara,osusena i ruzna.

 4. Ana K.

  13/02/2014 at 1:41 pm

  A vi sto je vredjate nikada necete biti stare i osusene? Svasta, zena fenomenalno nosi svoje godine i za primer je svima kako se moze vezbati i odrzavati kondicija cak i u sestoj deceniji zivota.

 5. Lepi

  14/02/2014 at 7:51 pm

  Ko prati naučna otkrića što se tiče starenja blizu je dan kad će se to moći zaustaviti nekim preparatom ili pilulama.Svima nama se događa nije bitno koliko imamo godina da nrkad izgledamo sebi ljepo a nekad na sebi vidimo sto mana.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top