Madonna objavila da je preležala korona virus

Pop zvezda Madonna objavila je da bila pozitivna na koronavirus na kraju turneje u Parizu pre sedam nedelja, a pozitivni su bili i neki članovi njene trupe.
„Kada ste testirani pozitivno na antitela, znači da ste imali virus, što je bio moj slučaj pošto sam bila bolesna na kraju turneje u Parizu pre sedam nedelja, kao i više umetnika“ koji su učestvovali u šou, napisala je noćas na društvenim mrežama Madonna. Madonna objašnjava da su svi „tada mislili da imaju težak grip“. „Hvala bogu, svi smo sada zdravi“, rekla je 61-godišnja zvezda. Svi ovi detalji nisu bili poznati kad je Madonna završila svetsku turneju 9. marta pre najavljena dva koncerta u Parizu. Pevačica je, inače, pre dve nedelje saopštila da ima antitela korone. U okviru svog karantinskog online dnevnika koji vodi na Instagramu već skoro dve nedelje, zvezda je izjavila sledeće: “Uradila sam test i saznala da imam antitela koronavirusa. Izlazim da se provozam ulicama i da udahnem Kovid. Nadam se da Sunce sija”, rekla je Madonna na Instagramu. Nevezano od ovog konkretnog slučaja, američki centar za zarazne bolesti smatra da iako je osoba pozitivna na antitela koronavirusa to ne mora nužno da znači da je imuna na virus.
Madonina svetska turneja pod nazivom „Madame X Tour“ počela je u septembru 2019. koncertima po SAD, u Lisabonu i Londonu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI