Connect with us

Miloš Biković bio ateista: Čovek ne razume Božije puteve

Vesti

Miloš Biković bio ateista: Čovek ne razume Božije puteve

Srpski glumac na privremenom radu u Rusiji Miloš Biković svake godine Božić proslavlja u krugu porodice, iako je otkrio da se on rodio u vreme kada njegova porodica nije verovala u Boga.

Nisam baš oduvek vaspitavan u tom duhu. Duh ateizma je zahvatio i moju porodicu. Svi su u porodici bili ateisti kada sam se ja rodio. Verovatno im je trebala kazna Božija kao sto je moje rođenje pa da se vrate veri. Šalu na stranu, postepeno smo svi, u potrazi za korenima, počeli da se vraćamo tradiciji,” objasnio je mladi glumac.

On se trudi da slobodno vreme koga nema mnogo provede sa porodicom, uprkos tome što boravi u Rusiji zbog posla. xtmi

Ne volim rečenice koje počinju sa “valja se”, to mi zvuči nekako paganski. Takva rečenica u mom tumačenju podrazumeva slepo verovanje u nešto bez razumevanja. Nije čovek sposoban da razume Božije puteve u potpunosti, ali pozvan je da njima ide koristeći svoju pamet isto koliko i srce,” rekao je.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. Vanesa

  07/01/2018 at 4:40 pm

  Koja je ovo budala

 2. siki

  07/01/2018 at 9:03 pm

  On je toliko dosadan… tako lep decko a prica, ponasa se kao da ima 50god i unuke… nek se ponasa i prica kao i svi ostali u njegovim godinama

 3. like-a-dream

  07/01/2018 at 10:06 pm

  Normalno dečko priča, nemojte lupati. Ne pravi skandale, ne napija se i ne drogira (ili, ako to i radi, radi diskretno pa nema negativnog publiciteta). Ne znam kako bi dečko njegovih godina trebalo da priča? Bože sačuvaj.

 4. mhm

  08/01/2018 at 10:38 am

  povracacu

 5. zazica

  08/01/2018 at 11:01 am

  pa on vec ima 28 nije klinac od 18,19 prica taman kako treba za svoje godine brat mu je zavrsio bogosloviju logicno da odrastajuci uz njega ima ovakve poglede na svet uticaj starijeg brata/sestre je cudo

 6. Adora

  08/01/2018 at 4:27 pm

  “Nije čovek sposoban da razume božje puteve u potpunosti, ali pozvan je da njima ide koristeći svoju pamet isto koliko i srce.”
  Pa neki ljudi koriste svoju pamet, zato su i ateisti.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top