Prati nas

Miloš Biković zaštitno lice Air Srbije

Video

Miloš Biković zaštitno lice Air Srbije

Glumac Miloš Biković biće zaštitno lice marketinške kampanje Air Srbije pod sloganom Svaki put po tvojoj meri, koja treba da putnicima predstavi pogodnosti personalizovanog putovanja tom avio-kompanijom.

“Nastavićemo da unapređujemo svoju uslugu u skladu sa željama i potrebama putnika, istovremeno negujući ono po čemu smo prepoznatljivi, poput tradicionalnog srpskog gostoprimstva“, izjavio je generalni direktor kompanije Duncan Naysmith. 

Biković je rekao da zbog posla često putuje avionom i da je Air Serbia uvek njegov izbor, „pre svega zbog ljubaznog i predusretljivog osoblja koje uslugu podiže na jedan sasvim novi nivo“.

Putnici mogu da biraju između četiri tarife pri rezervaciji letova koje se razlikuju u odnosu na dozvoljeni prtljag, fleksibilnost u vezi sa promenom datuma putovanja i dodatnim uslugama koje se mogu prilagođavati.

Reklame pogledajte u nastavku:


1 komentar

1 komentar

  1. Kanadjanin

    20. 11. 2018. at 05:59

    Osoblje A.S. je bilo najblaze receno nezainteresovano kada sam zadnji put pre dve godine isao sa njima iz Frankfurta do Beograda. Kada putujete celu noc , zdanja stvar sta vam treba je da na sledecem letu imatebosoblje koje je ravnodusno prema svom poslu. A ovo sada je obicna low cost kompanija kojanpokusava da se dodvori putnicima kroz reklamu (nisam sigiran da li je to monopolisticko ponasanje posto su dotirani od strane drzave)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Video

To Top