Prati nas

Nataša Bekvalac dala intervjuu i prvi put progovorila o životu posle Luke

Vesti

Nataša Bekvalac dala intervjuu i prvi put progovorila o životu posle Luke

Bekvalčeva u novom intervjuu: ”Ja sam snagu dobila tek sada”

Pevačica dala prvi intervju nakon traumatičnog iskustva Instagram

Čekajući da se ozvaniči razvod sa Lukom Lazukićem, koga je optužila da ju je brutalno pretukao u stanu na Dedinju, Nataša Bekvalac se vratila svom poslu, te je nedavno dala i svoj prvi intervjuu nakon traumatičnog događaja. Pevačica je iznela nove detalje iz svog privatnog žitova i kaže da je trenutno najviše fokusirana na odgajanje dve ćerkice.

”Pomešane su mi emocije jako, ne mogu da kažem da sam srećna, a ne mogu da kažem ni da sam tužna. Svakako je dobar osećaj’’, rekla je pevačica.

Na pitanje da li se nekad pita zašto je sve moralo tako, Nata dodaje:

‘’Verovatno ti bog da sudbinu koja je baš tvoja i koja je najbolja za tebe. Stvari se uvek dešavaju onako kako treba da se dese. Verovatno je ovo bilo najbolje za mene.  Ja sam generalno vrlo ranjiva osoba. Mislim da i vi znate kakav sam tip. Ja sam neko ko je jako emotivan’’, priča Nata.

Na pitanje da li se Luka interesuje za bebu, evo šta je rekla:

‘’Bezveze je da me pitate nešto što znate da će me povrediti’’, odgovorila je pevačica, a evo šta je dodala o odnosu Hane sa sestrom:

‘’Hani je ispunjena najveća želja i nema nikakve ljubomore, toliko pomaže, toliko je velika, zrela… Nas tri smo stvarno dobar tim! Katja je dobra beba koja se smeje od jutra do mraka, ne znam da li ćete mi verovati, ali mi ne znamo kako ona plače’’.

A o celokupnoj situaciji, Bekvalčeva je dodala još:

‘’Osoba sam koja ne voli mnogo da gleda unazad, jer ne mogu ništa da promenim, a kad ne mogu nešto time gubim energiju i snagu koju mogu da iskoristim mnogo kreativnije. Ja sam snagu dobila tek sada!’’, rekla je za Kurir.

1 komentar

1 komentar

  1. POBEDA

    27. 06. 2018. at 13:23

    Nato, volimo te!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top