Prati nas

Nataša Bekvalac: Nikada više neću biti ničija žena

Vesti

Nataša Bekvalac: Nikada više neću biti ničija žena

U velikom intervjuu magazinu Story, objavljenom danas, pop zvezda Nataša Bekvalac kroz metafore govori o teškom periodu koji je iza nje.

Pevačica, koja privodi kraju singl Mala plava, istakla je da nije postojao tačan datum kada je stavila “tačku na tugu” već se sve desilo spontano.

“”Pamtim jedno jutro, kada sam shvatila da je sreća stvar odluke, pa sam odlučila da budem srećna. Nisam imala ni vremena ni luksuza da se zatvaram. Pogledala sam svoja dva deteta i shvatila da nemam vreme za tugu i samosažaljenje,” kaže Nataša, koja nema nameru da se upušta u romanse u skorije vreme.

“Sada uopšte ne razmišljam o tome, nemam nikakav plan, ni želju, niti o tako nečem sanjam. Majka sam dve devojčice koje sama vaspitavam i odgajam, a u muzici sam profesionalac .Oko te dve uloge imam zaista mnogo posla. Verujem da Bog ima interesantne planove za moju budućnost i spremna sam za to,” otkrila je i dodala:

“Ono što sigurno znam jeste da nikada više neću biti ničija žena, zvanično.”

Nataša je otkrila i da je veoma samokritična.

“Izuzetno, nekada i preterujem. Ipak, najvažnije mi je da oko sebe, i privatno i poslovno, uvek imam ljude koje volim, kojima verujem i za koje znam da će me kada poletim, grubo spustiti na zemlju, baš kao što će me podići kada pokleknem,” 


5 komentara

5 Comments

 1. like-a-dream

  26. 09. 2018. at 13:59

  Meni ova žena nije normalna. Žao mi je što joj se desilo sve što joj se desilo ali mislim da ima neki debeo problem sa psihom, kao da je podvojena/bipolarna/narcisoidna ličnost.

 2. fff

  26. 09. 2018. at 15:01

  jako smara

 3. muzičk.tračara

  26. 09. 2018. at 20:11

  E Nato, ajde mani se muškaraca. Ne ide ti!!! Na kraju deblji kraj izvuku muški. Smaračo!

 4. Nina

  26. 09. 2018. at 20:12

  Jao, sad se svi prave psiholozi pa daju dijagnoze osobi koju uopste ne poznaju, alo sto ne gledate malo svoje zivote za promjenu.

 5. lulu

  27. 09. 2018. at 07:57

  Ma da. Isto kao što je rekla da se nikad više neće udati posle razvoda od Ikadinovića, pa se udade još dvaput nakon toga.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top