Prati nas

Nataša Bekvalac otkrila stihove nove pesme

Vesti

Nataša Bekvalac otkrila stihove nove pesme

Pevačica se uskoro vraća na muzičku scenu

Nataša Bekvalac uskoro će imati veliki povratak na scenu novom pesmom. Novu muziku najavljuje već nedeljama putem kratkih intervjua, a danas smo dobili i stih budućeg hita.

Pop pevačica nije želela da rizikuje, te je uposlila trenutno najtraženijeg producenta na Balkanu, Slobodana Veljkovića Cobija, koji je bio zadužen za muziku i produkciju numere, dok je tekst napisala mlada pevačica Bojana Vunturišević, koja je prošle godine objavila album Daljine.

“Ja sa tobom nisam stala, ja sa tobom nisam stala… Tvoje dovoljno meni nije dovoljno,” glase stihovi singla, čiji se naziv još uvek krije u tajnosti. Detalji ove pesme još uvek nisu poznati, ali fanovi i pojedini portali spekulišu da bi pesma mogla da govori o njenom turbulentnom odnosu sa Lazukićem.

U prvom intervjuu koji je dala emisiji Exkluziv, otkrila je da su prethodne godine bile velika lekcija za nju.

Čini mi se da sam tek ove godine pročitala onu pravu, a to je da me Bog uči da moja sreća ne treba da zavisi od partnera sa kojim sam tj. od muškarca nego da je moj zadatak da pronađem sreću unutar sebe i nekim drugim stvarima. Ne u ljudima oko mene nego zaista unutar sebe. Nadam se da napredujem svaki dan i da ću naučiti tu lekciju. Mislim da sam na dobrom putu jer to zaista sve više osećam”, rekla je za Exkluziv.
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top