Prati nas

Nataša Bekvalac prodaje stan u kome je napadnuta

Vesti

Nataša Bekvalac prodaje stan u kome je napadnuta

Nataša Bekvalac ne želi da je loše uspomene vežu za Beograd, zbog čega je odlučila da proda stan u kome ju je Luka Lazukić napao.

Pevačica je oglasila stan na Dedinju preko jedne agencije za prodaju nekretnina, a sada čeka da se pojavi pravi kupac kako bi zauvek zaboravila na nemile događaje.

Dok čeka da se to dogodi, Bekvalčeva se preselila na salaš u Čeneju, nadomak Novog Sada, koji je neposredno pre nego što je rodila petomesečnu kćerku Katju, uredila po sopstvenom nahođenju. Njena 11-godišnja kćerka Hana školu će nastaviti u rodnom gradu srpske pevačice.

U međuvremenu, Nataša radi na novom singlu, koji će prema nezvaničnim najavama raditi hitmejker Coby.

View this post on Instagram

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Podsetimo, nakon što je priveden u policijsku stanicu gde je trebalo da da izjavu povodom nasilja u porodici i prebijanja supruge Nataše Bekvalac pred dvomesečnom ćerkom, Luka Lazukić se branio da je suprugu samo gurnuo i da je tako dobila povrede, a ne udarcima. Sada su otkriveni novi detalji ove izjave, u kojoj piše da je Nataša prva nasrnula na njega.

Pevačica je najviše fokusirana na odgajanje dve ćerkice. ”Pomešane su mi emocije jako, ne mogu da kažem da sam srećna, a ne mogu da kažem ni da sam tužna. Svakako je dobar osećaj’’, rekla je pevačica u prvom intervjuu, nakon napada. “Verovatno ti bog da sudbinu koja je baš tvoja i koja je najbolja za tebe. Stvari se uvek dešavaju onako kako treba da se dese. Verovatno je ovo bilo najbolje za mene. Ja sam generalno vrlo ranjiva osoba. Mislim da i vi znate kakav sam tip. Ja sam neko ko je jako emotivan,” priča Nata.


2 komentara

2 Comments

  1. K

    30. 08. 2018. at 10:40

    Kao da nije bilo dovoljno sto je cerki ocuha menjala svako malo, sad ce i da je odvoji od njenog grada, njenog drustva i njene skole. Koliko sebicna osoba ovo je neverovatno.

  2. Nina

    31. 08. 2018. at 07:48

    Pa vjerovatno nije cerku tamo odvukla protiv njene volje, mozda mala i zeli tamo da zivi, zato cuti tamo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top