Prati nas

Natašina majka: Njen brak nikada nije bio srećan

Vesti

Natašina majka: Njen brak nikada nije bio srećan

Sa mamom i prijateljicom Instagram

Natašina majka Mira Bekvalac nije izdržala, pa je revoltirana televizijskim intervjuima Luke Lazukića pozvala televiziju Hepi i direktno se uključila u emisiju Vanje Bulića da kaže kako taj brak nikada nije bio srećan.

“Izvinite, ali ja sam morala da nazovem, jako sam uzbuđena i nije mi dobro”, rekla je voditelju i onda ispričala kakav je odnos imala sa zetom: “Luka i ja od prvog dana nismo imali neki kontakt. Upoznala sam ga slučajno na salašu, on se prema meni poneo kao da ne zna da sam majka. Nije ni ustao da se pozdravi. Onda sam ja prišla njemu, a on je rekao da nema nameru da se druži sa taštama, niti da ručava i pije kafu sa njima. Ako ja želim da razgovaram sa svojom ćerkom, da to i raspravim sa Natašom, a ja sam na to rekla da nemam šta da pričam sa njom, da ja svoje dete znam dobro, ali da želim da pričam sa njim. On je tada ustao, vratio se, seo i rekao: ‘Izvolite’. Pitala sam ko je, a on je rekao svoje ime. Ja sam rekla da mi to ništa ne znači. On je kazao: ‘Ja sam IT stručnjak’, a ja: ‘Ni to mi ništa ne znači’. Pošto sam videla da je to baš bila velika zaljubljenost i gde vodi, pitala sam ga da li je sposoban, pošto još nije bila trudna, i da izdržava dete i ženu. On mi je ponudio bankovni račun, a ja sam rekla ‘ne’ i da me to ne zanima, ali da Nataša neće moći da radi i pitala ga da li je on svestan toga. On je rekao da je svestan, ali je za mesec dana inicirao prodaju njenog stana. Navodno, da bi kupio penthaus iznad njenog stana, počeo je da ga pokazuje mušterijama, i mene je vodio. Zatim je insistirao da se salaš u na njega prevede, da bi mogao da ulaže kad sve bude gotovo”, ispričala je Mira i dodala da je kuća već bila završena.

“Svaki put kad su oni bili u svađi ja sam to osetila. Videla sam u petak da nešto ne štima. I kad su bili zajedno to je bilo takvo izjavljivanje ljubavi da je to odvratano. On je manipulator, beogradski luzer koji ide od devojke do devojke. Moja ćerka je zaljubljive prirode i to je priznala. On konzumira alkohol i to znam, a što se tiče ekonomskog mlateriranja, ostavio je bez auta i bez dinara. On je odvojio celu porodicu, prijatelje, saradnike od Nataše i ja sam videla da to neće dugo trajati”, ispričala je Natašina majka i osvrnula se na poslednju svađu:

“Ona je ispričala da je on došao, spavao, a ona je videla šta je videla. Kaže da nije imala običaj da gleda njemu u telefon, ali mu je slala poruke i zvala ga, a pošto on nije odgovarao, ona se zabrinula. Onda je ustala i videla da je on došao i zaspao. Uzela mu je telefon i rekla je: ‘Samo da vidim kad sam ti poslala zadnju poruku’, a on je na to skočio i bilo je što je bilo”, kaže Mira i dodaje:

“On je mislio da će to proći kako uvek prolazi. Ispričao je: ‘Došao sam, poljubio sam ženu i otišao i to je tako prolazilo’. Ovog puta je ušao u sobu poljubio bebu, prišao njoj i a ona mu je rekla: ‘Da li je moguće da ti sad dolaziš da me poljubiš, napolje, pakuj se!’, a on je spakovao stvari i rekao: ‘Je l’ tako? Baš smo se okuražili’. Prethodnih puta nije bilo fizičkog nasilja, pa je to možda i moglo da prođe, ali ovog puta je bilo fizičkog nasilja i preko toga nije mogla da pređe”, kaže Mira i dodaje da taj brak nije bio nikakva bajka. (Svet)loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top