Prati nas

Ne odustaje: Dara se plaši fijaska pa moli Seku da odloži koncert

Vesti

Ne odustaje: Dara se plaši fijaska pa moli Seku da odloži koncert

Domaća publia će ovog proleća uživati u dva koncerta dve velike pevačice koje već decenijama ređaju hitove. Seka Aleksić i Dara Bubamara su zakazali koncerte sa samo nedelju dana razmaka, a Dara se plaši da će zbog toga pevati u praznoj Areni.

Naime, već neko vreme se priča da je Radojka besna jer smatra da joj je Seka zabila nož u leđa i zakazala koncert nedelju dana pre nje. Ona je sigurna da će se zbog toga karte za njen nastup slabo prodavati, pa u strahu od fijaska, Dara na sve načine pokušava da ubedi drugaricu da pomeri koncert za neki drugi mesec.

”Dara je prva zakazala koncert za 21. april, a najavila ga je u emisiji AmiG Show, u kojoj je gostovala baš sa Sekom. Zbog toga se iznervirala kad je čula da je njena najbolja drugarica na estradi odlučila da peva baš u Areni, i to sedam dana pre nje. Smatra da su dva folk koncerta u razmaku od nedelju dana debakl u najavi, a naročito je zabrinuta kakav će biti odziv publike za njen nastup, koji dolazi na red posle Sekinog. Zbog toga je odlučila da je pozove i zamoli je da pomeri koncert, ali je ova ostala neumoljiva’’, rekao je dobro obavešteni izvor za Informer.


On dodaje i da je Dara prvo pozvala Veljka, koji organizuje ceo događaj, a potom i vlasnike Pink televizije.

“Veljku je rekla da nije u redu što upravo ona minira njen prvi veliki koncert. Potom je kontaktirala i čelne ljude Pinka kako bi probali da ubede Seku da pomeri nastup. Kad ništa od toga nije urodilo plodom, nazvala je direktno Seku i pitala je: “Pa zašto baš nedelju dana pre mene?” Potom ju je bukvalno molila da pomeri datum koncerta’’, rekao je izvor za kraj.

5 komentara

5 Comments

 1. KRSTINJA

  11. 01. 2018. at 14:21

  ZUHRA RAMIZAJ JE PRAVI ČMAR!!!!

 2. mas

  11. 01. 2018. at 16:15

  Seka je to isto uradila JK 2010 godine kad je zakazala koncert prije JK u Areni pa ga je otkazala i pomerila za oktobar kad je videla da je JK traženija od nje.
  Koje zlo.

 3. k

  11. 01. 2018. at 17:43

  Seka zna da je popularnija, zna da ce ljudi pre doci na njen koncert, zna da imaju slicnu publiku OCIGLEDNO JE MINIRA

 4. Ejti

  11. 01. 2018. at 20:14

  I Zuhra i Radojka ce da podjele karte jer niko normalan nece dati pare za to šatorsko veselje

 5. Roxy?

  12. 01. 2018. at 00:07

  Dara zna dobro sta je uradila da ovo zasluzi. Kad te neko primi kao prijatelja u kucu, a ti za uzvrat ides okolo i siris traceve, sta ocekujes. Sta se desava u takvim slucajevima najbolje ti bilo da pitas Miru Skoric. Seka je totalni praziluk, ali Radojka je bas oolosh…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top