Prati nas

Nestala dva svedoka o ubistvu pevačice Jelene Marjanović

Vesti

Nestala dva svedoka o ubistvu pevačice Jelene Marjanović

Ispitano je više od 2.000 ljudi, ali dvojica muškaraca koja su bila na nasipu kada je nestala mlada žena naprasno su preminula.

Dva svedoka nisu dočekala da svedoče u istrazi rasvetljavanja ubistva pevačice Jelene Marjanović. Ispitano je više od 2.000 ljudi, ali dvojica muškaraca koja su bila na nasipu kada je nestala mlada žena naprasno su preminula.

 U knjizi kompanije Novosti o misterioznoj smrti zvezde Granda, pominju se ta dva čoveka – jedan je žitelj Borče, koji je tog dana, kao i prethodnih, vozio bicikl na toj deonici. Drugi je iz naselja Crvenka. 

“Obojica su u vreme zločina bila u blizini mesta ubistva. Ipak, preminuli su vrlo brzo posle toga, a da nisu dali izjave u tužilaštvu. Policija im je uzela biološki trag, kako bi bio izolovan DNK uzorak,” otkrio je izvor.

Na telu Jelene Marjanović su, inače, pronađena dva nepoznata DNK uzorka. Prema saznanjima iz istrage, oba su muška, ali nisu potpuno čista, odnosno došlo je do mešanja više bioloških tragova od različitih osoba. I pored toga, kako saznajemo, utvrđeno je da ne potiču od Marjanovića, ali ni od te dvojice svedoka.

“Jedan od ova dva svedoka je preminuo nekoliko meseci posle ubistva pevačice,” objašnjava sagovornik Novosti.

Drugi svedok je, navodno, digao ruku na sebe. Nije ostavio oproštajno pismo, a bliski srodnici nisu tražili obdukciju. Ostala je misterija da li je njegova smrt inscenirana ili ne. Nekoliko meseci pre ubistva Jelene Marjanović izašao je sa izdržavanja višegodišnje kazne zatvora.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top