in

Aca Lukas: Milica Pavlović ne treba da glumi mrtvu pevačicu

Folkeru nije jasno zbog čega je njegova koleginica rešila da prihvati ulogu

Aca Lukas i Milica Pavlović bliski su još otkako su 2018. godinesnimili duet Kidaš me. Posećuju se na proslavama i često hvale jedno drugo.

Ipak, folker je sada je oštro osudio snimanje serije Pevačica i nimalo mu se ne dopada to što je Pavlovićeva prihvatila ulogu.

Kao što je poznato, režiser Predrag Gaga Antonijević seriju je zasnovao tragičnom ubistvu pevačice Jelene Marjanović, koje ni posle tri godine ne prestaje da intrigira javnost.

Snimanje je izazvalo lavinu komentara, a dosta njih je je osudilo Milicu kada je prihvatila glavnu ulogu.

„Ona je devojka talentovana za mnoge stvari, mislim da će to da joj ide od ruke. Iskreno da ti kažem kada sam saznao koja je serija u pitanju i o čemu se radi, nevezano za Milicu mislim da to nije ok. Žao mi je što igra Milica jer je neću gledati. Degutantno je snimati takvu seriju u ovom momentu. Ako se nešto ne zna, onda se ne zna, kako možeš to da snimaš?“ počeo je on.

„Ne kapiram seriju, ali nije ni važno neću je gledati. Meni je taj projekat van pameti. Ona je prihvatila tu ulogu s profesionalne strane, a i da je nije prihvatila ta serija bi se isto snimala. Da je odbila ulogu Milica bi samo sebi iznela honorar iz džepa i ne bi imala priliku da se isproba u tome,“ rekao je Lukas za Scandal.

Ipak, za pevačicu i dalje ima samo reči hvale.

„Milica i ja smo se upoznali dok sam ja još bio u žiriju Zvezda Granda, na njenim počecima, ja sam je tada hvalio i govorio kako će biti velika zvezda. Ona je negde napravila veliki posao, devojka je vredna, trudi se. Sjajna devojka, snimili smo i duet, o njoj sve najbolje mogu da kažem. Drago mi je što sam od retkih pevača koji je pevao na njenom rođendanu, vidim negde da je slična meni pošto je i kod mene takva situacija,“ rekao je Aca, pa je prokomentarisao njenu novu ulogu: