in

Milica Pavlović je pevačica, a evo ko su inspektori u seriji inspirisanoj životom Jelene Marjanović

Ubistvo nećemo videti na početku, već će biti više prikazan život i trnoviti put do zvezda

Nakon više od godinu dana priprema danas počinje snimanje serije „Pevačica“, inspirisane životom i misterioznim ubistvom Jelene Marjanović.

U glavnoj ulozi i prvi put na filmu gledaćemo Milicu Pavlović, a detektive koji rešavaju njenu smrt tumačiće Zlatan Vidović, glumac iz Banjaluke, i Igor Đorđević.

„Zlatana će publika videti i u filmu „Dara iz Jasenovca“, a igrao je kod čuvenog svetskog reditelja Terensa Malika. Odličan je glumac, kao i Igor,“ kaže producent Gaga Antonijević za Kurir.

Zlatan Vidović (foto: Youtube Printscreen)

Milica Pavlović prelepo peva, to smo svi znali, ali nas je beskrajno oduševila i iznenadila svojim glumačkim talentom, kakav se ne sreće često. Nije ni čudo što je i ranije dobijala ponude za filmske projekte,“ dodao je.

Zlatan Vidović nije nepoznato ime na Balkanu. Glumac je Narodnog pozorišta Republike Srpske, gde nosi repertoar, a gledaćemo ga i u filmu „Lihvar“, serijama „Hotel Balkan“ i „Kosti“.

Igor Đorđević (foto: Youtube Printscreen)

Estradnog menadžera igraće Nikola Rakočević, a zaplet u novom projektu neće izgledati onako kako publika očekuje.

Kreatori i scenaristi serije su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, a reditelj Miloš Kodemo.

Ubistvo nećemo videti na početku, već će biti više prikazan život i trnoviti put do zvezda. Snimanje serije planira se do sredine novembra.

Misterija smrti Jelene Marjanović, rođene Krsmanović, već više od tri godine intrigira javnost u Srbiji, a o njenom životu pisali su i svetski mediji.