Prati nas

Nives Celsijus: Ne krijem da sam Srpkinja!

Video

Nives Celsijus: Ne krijem da sam Srpkinja!

Ponosna na poreklo (foto: printscreen)

Ponosna na poreklo (foto: printscreen)

Hrvatska starleta, pevačica i književica Nives Celsijus jedna je od mnogih koji su prisustvovali inauguraciji hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

Ona je ubeđena da je nova predsednica ovim gestom potvrdila da će podržavati manjine.

“Mislim da je samim time što me predsednica pozvala na inauguraciju, pokazala da provodi ono što je ranije govorila. Time je dala podršku članici manjine, ipak sam ja Srpkinja i nikad nisam to krila.” istakla je Nives.

Neposredno pred inauguraciju, bivša žena fudbalera je objavila i pesmu posvećenu predsednici, jednostavno nazvanu: Kolinda.

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. ccc,,,

  17/02/2015 at 8:38 pm

  Ova je rodjena i odrasla u Zagrebu tako da srpkinja ne moze biti.Tamo gde si rodjen to si kraj price…. Jos nam samo ova starleta hvali na tv po svim emisijama

 2. kitty

  17/02/2015 at 10:04 pm

  nives je obradila “kolindu”, nije njena, original je star 50 godina, zdenka vuckovic

 3. Lungo mare

  18/02/2015 at 12:05 am

  Postala je predmet sprdnje na inauguraciji.Nives je uvreda i sramota,gnjida i sramota.Svaki pravi srbin se mora sramiti ovakvih pojava.O starleti i ženi bivšeg fudbalera znamo sve….jeli tako?????? znamo kad je hr srbima bilo najteže kad su bili izloženi hijenama,nacionalistima, Nives je svoga oca pribila na stup srama ,izmislila da je pedofil da ju je zlostavljao….a zamislite sve je to bilo dok je ona bila mala.Tužila ga je i vukla je oca srbina po sudovima i ništa nije uspjela dokazati.Ma sve se zna i nemože se sakriti…..Nives je sramota,sramota baciti,poniziti,javno uvrijediti svojega oca srbina.Zgražam se ovakvih žena i zamislite koliko joj je trebalo i kako vreba trenutak kad će se deklarirati srpkinjom.Ja sam iz mješanog braka i ne je*em nikog i ne sramim se svoje srpske loze….pa kakav bi ja bio čovjek kad bi lupio na svoga oca….lupio bi po sebi, po svojim precima.
  Gadno je opako gadno kad se koketira sa svojim porjeklom,kako to radi koketa koja je izgubila SVE…i muža i oca i majku i neee….neću dalje.

 4. vera

  18/02/2015 at 7:02 pm

  Sramotno je gospodine ili gospođo lungo mare to što pišete takve komentare,pune uvreda o osobi koju očigledno ne poznajete.Toliko pogrešnih , uvredljivih informacija ste izneli,a iza njih stojite kao lungo mare.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top