Prati nas

Nova Tošetova pesma do kraja godine?

Muzika

Nova Tošetova pesma do kraja godine?

Do 25. januara izlaze 3 nove pesme?

 

Nova pesma tragično nastradalog Tošeta Proeskog biće objavljena do kraja godine, na veliku radost Tošetovih fanova širom Balkana.

Prema pisanju makedonskog portal Sky.mk, na dan pevačevog rođendana, 25. januara, biće promovisane još dve njegove nove pesme, koje do sada niko nije imao prilike da čuje. Pesme su pronađenje u njegovom kompjuteru.

Inače, u čast Tošeta Proeskog u Prilepu je otkriven mozaik od šest metara. Umetnik Risto Tošeski napravio je ovo spomen-obeležje u obliku suze, a pored Tošetovog lika na njemu je urezano 26 cvetova, koliko je pevač imao godina kada je poginuo, zatim anđeo, poput kojeg je bio, i medved, koji je simbol snage ljubavi obožavalaca Proeskog.

Iz mozaika izvire voda u kameno korito, ispod kojeg se nalaze dve graciozne patke. Tošeski je svoju inspiraciju pretvorio u delo koristeći hiljade kamenčića iz celog sveta u nadi da će se mesto na kojem je postavljeno pretvoriti u svetilište mladih.

Redakcija Tracara.com via Opera-17.com, Kurir-info.rs4 komentara

4 Comments

 1. Prince

  20/10/2012 at 1:26 pm

  divno delo tog coveka :D jadan Tose :( tuzno kad god cujem ili pomislim na njega place mi se od tuge i bola :(

 2. Mama tvoja

  20/10/2012 at 1:41 pm

  Kako vole ljudi da se bogate na njegovoj smrti,
  sve je to na radost nejgovih fanova a iza cele price samo se pare vrte.

 3. Coffee_fan

  20/10/2012 at 4:29 pm

  Neka objave pesme,urade spotove sa njegovim slikama i delovima video klipova…grozno bi bilo da se neko bogati na ovom.Ili,ako vec prodaju,neka mu srede grob,pisu da propada…strasno je to.Steta sto nemate sliku tog mozaika,sto je Risto uradio,ima u novinama,izgleda jako lepo.Mislim,koliko moze biti lepo,sve je ovo jako tuzno…

 4. Mila

  20/10/2012 at 9:18 pm

  Pobogu, ostavite decka da pociva na miru! Ebale vas pare…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top