Prati nas

Nove pesme će ipak kasniti: Nataša Bekvalac nije spremna da se vrati u studio

Vesti

Nove pesme će ipak kasniti: Nataša Bekvalac nije spremna da se vrati u studio

Želi da se fokusira na ćerkice

Pevačica nije spremna da se vrati u studio Instagram

Iako se nedavno u medijima pojavila priča da će nove pesme Nataše Bekvalac uskoro ugledati svetlost dana, čini se da ćemo na nove numere morati da čekamo malo duže. Kako otkriva izvor blizak pevačici, Nataša još uvek nije spremna da se vrati u studio.

Naime, domaći mediji pišu da se Bekvalčeva još uvek ne oseća dobro i da želi da se fokusira isključivo i samo na ćerkice.

”Nataša jednostavno još ne može da se oporavi od svega što joj se desilo sa Lukom. Iako nam se činilo da je jaka i da može sve, ipak nije tako. Pesma koja je trebalo da izađe početkom juna nažalost nije realizovana do kraja jer Nataša nije bila u stanju da je otpeva. Gotovo svi članovi njenog tima svakodnevno razgovaraju sa njom i na sve moguće načine pokušavaju da je nagovore da snima pesme koje su za nju napisali, međutim, ona to ne želi’’, rekao je izvor za Alo, pa dodao:

‘’S obzirom na to da će uskoro pevati na beogradskom splavu, ona je rekla svom timu da je ne opterećuju bilo čime što ima veze sa novim albumom. Dogovorila se sa njima da nekoliko dana pred nastup održe dve probe jer već dugo nije pevala, ali da joj ništa ne pričaju o albumu’’, kaže izvor.

On dodaje i da je jedan od problema i to što pevačica sada živi na svom salašu u Čeneju, a ne u Beogradu gde joj je ceo tim i studio u kojem uvek snima, zbog čega uvek ima spreman odgovor zbog čega se ne pojavljuje na snimanju.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top
Overlay