Connect with us

Novi sukob pevačica: Da li su bacile oko na istog dečka?!

Extra

Novi sukob pevačica: Da li su bacile oko na istog dečka?!

Nema ljutnje (foto: Twitter)

Nema ljutnje (foto: Twitter)

Nakon neumesnog prepucavanja prošle godine Taylor Swift Diplo su zakopali ratne sekire i fotkali se zajedno na dodeli Grammy nagrada.

Ko bi to očekivao nakon onakve paljbe prošle  godine kada je Diplo hteo da osnuje fond kako bi prikupio novac da Taylor uveća zadnjicu?

Ali, strasti su se smirile i njih dvoje su se pomirili, a to su zapečatili fotkom koju je Diplo objavio na svom Twitter nalogu.

Podsetimo, njihova svađa je počela nakon što je Diplo uzeo u zaštitu svoju tadašnju devojku Katy Perry. Ovu pevačicu je Swiftova prozvala implicitno u izjavi da jedna zvezda pokušava da potkopa njene planove za svetsku turneju i bukvalno joj preotima sve saradnike.

U bekstejdžu Grammyja (foto: celebrityflow.ru)

U bekstejdžu Grammyja (foto: celebrityflow.ru)

Ni Katy nije ostala dužna pa je aludirajući na sličnost između Taylor i glavne zle devojke iz filma Means girls poručila: “Čuvajte se Regine George u jagnjećoj koži”. Ostaje da se vidi kako će ona reagovati na priče da su Diplo i Swiftova nešto više od prijatelja. 

Organizatori Grammyja su imali velike muke kako bi uredili raspored sedenja i svlačionica u bekstejdžu kako se ove dve zvezde ne bi srele, ali se očito to predostrožnost pokazala kao nepotrebna.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. sss

  10/02/2015 at 10:17 pm

  Gadi mi se ova Taylor ………..sta ljudi vide u toj nije mi jasno

 2. nn

  10/02/2015 at 11:01 pm

  Sta?….Bore se oko ovog na slici?….Pa taj je naklonjen istom polu…..vidi se iz aviona…

 3. pipi

  10/02/2015 at 11:55 pm

  E ni meni nije jasno sta u njoj vide..dobro je rekla Kety,sva kao fina,a ovamo..a ovaj Diplo je smece obicno

 4. RiRi

  13/02/2015 at 8:48 pm

  Katy je sa Johnom Mayerom, posle njenog obaranja rekorda gledanosti poluvremena Super Bowla njih dvoje su uslikani kako zajedno to proslavljaju. Tako da cisto sumnjam da nju briga za Dipla, kada ima Johna!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top