Prati nas

Ognjen Vranješ se razvodi

Vesti

Ognjen Vranješ se razvodi

Dva meseca otkako je napravio skandal u kome se medijima pohvalio prepiskom sa Jelenom Karleušom, koju je ona demantovala, Ognjen Vranješ se razvodi.

Bosanski fudbaler navodno je rešio da ostavi suprugu Danijelu, kojoj ionako nije bio veran, tvrdi dobro obavešten izvor i navodi da je zahtev za razvod braka podnet.

Da im ne cvetaju ruže svedoči nova fudbaerova tetovaža kojom je nedavno prekrio onu koju je posvetio supruzi, preneo je Blic. Ognjen je na levoj strani grudi imao je istetovirano ime svoje supruge Danijele, a tu teovažu prekrio je navijačkim grbom njegovog bivšeg kluba AEK-a.

Ognjen i Danijela su rešili da stave tačku na svoj brak, a Vranješ se već konsultovao sa advokatom i podneo zahtev”, tvrdi dobro obavešten izvor Blica.

Vranješ se prvi put u domaćim medijima pojavio preko Katarine Grujić, sa kojom je navodno bio u vanbračnoj vezi prošle godine. U januaru ove godine, tvrdio je da je više od dve godine bio u vezi sa Jelenom Karleušom, kada su i objavljene eksplicitne fotografije, za koje ona tvrdi da su fotomontaža.


1 komentar

1 komentar

  1. NIKITA SEBASTIJANOVIĆ OCOKOLJIĆ

    14. 03. 2019. at 12:31

    JOS SAMO KARLEUSA DA SE RAZVEDE PA DA NASTAVE LJUBAV TAMO GDJE SU STALI

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top