in

Vranješ opet napada Karleušu: Htela je sebe da spasi, nisam kriv što joj je muž video poruke

Vranješ je između ostalog odgovarao i na pitanja gledalaca, a jedno je glasilo: „Da li bi opet bio sa divom?“


Fudbaler Ognjen Vranješ gostovao je u  emisiji „Sceniranje“ na Kurir televiziji u kojoj je otkrio detalje vezane za navodnu aferu sa Jelenom Karleušom.

Naime, Vranješ je između ostalog odgovarao i na pitanja gledalaca, a jedno je glasilo: „Da li bi opet bio sa divom?“

“ Ne. Ne mogu da kažem da nije bilo lepo. Sada je ništa ne krivim, jer tada je htela svoje d*pe da spasi. Ne mogu ja da budem kriv što je on našao njoj poruke, dopisivao se sa mnom, ona ne treba mene da blati, da govori da sam ovakav, onakav, nego da reši to sa svojom porodicom,“ rekao je fudbaler.

„Šta bi joj danas rekao da se vide na sudu i zbog čega je povukao tužbu protiv nje?“, glasilo je drugo pitanje.

„Ništa, samo bih prošao pored nje jer toliko je jadna i očajna, ne bih da joj još ja stajem na muku. Ja do današnjeg dana nisam dobio nijednu tužbu,“ odgovorio je Vranješ koji je pevačicu upoznao na društvenim mrežama.

Dodao je da mu nije žao načina na koji se sve završilo i da bi sada „sve sedam puta gore napravio“:

„Najgore su te društvene mreže. Poštujem ja nju, ali ja sam radio više od nje. Prošao sam sve. Malo me vređa kada se priča da je ona neko i nešto, a ja niko i ništa. Ja sam neko i nešto, meni je ona smešna… Jedan telefonski poziv mogao je sve da završi. Mogla je da kaže kako stoje stvari. Posle toga nismo bili u kontaktu,“ rekao je kontraverzni fudbaler koji je u ratu sa divom nakon javnog skandala, u kome je ona bila žrtva.