Vranješ sreo Duška Tošića: evo kako je Karleuša reagovala

Proteklog vikenda, došlo je do neobičnog susreta između Duška Tošića Ognjena Vranješa i to na stadionu Partizana, gde su obojica došla da prate derbi utakmicu između Crvene zvezde i Partizana.

“Duško je došao sa mlađom ćerkom Nikom i smestio se u prvu ložu. Društvo su im pravili Duškovi prijatelji i moglo se reći da su svi bili dobro raspoloženi. Nakon petnaestak minuta na stadion je ušao i Ognjen Vranješ sa prijateljima, koji su se smestili samo dve lože od njihove. U trenutku kada je Vranješ seo na svoje mesto, bukvalno u celom tom delu stadiona zavladao je muk! Svi su gledali u jednu, pa u drugu stranu očekivajući reakcije,”  govori izvor, koji se našao na licu mesta.

“Ubrzo su Duška drugovi obavestili da u njegovoj neposrednoj blizini sedi Vranješ, ali Tošić nije uspeo da se obuzda, nego je pogledao u njegovom pravcu. U tom trenutku njih dvojica su se bukvalno pogledali u oči i to toliko mrko da se činilo da će se obračunati, uprkos tome što između njih sede ljudi,” završava priču izvor, koji se našao na licu mesta.

Prijatelji koji su došli sa Tošićem tvrde da se sve vreme suzdržavao da ćerkica ne primeti da je neraspoložen, pa se trudio da priča sa njom kako bi skrenuo pažnju sa suparnika.

“Tošić je stigao nekoliko minuta pre početka derbija, a Vranješ pred kraj prvog poluvremena. Nisam siguran da li je došao sam ili sa nekim, ali je Duško bio na jednom kraju VIP lože, a on na drugom. Sreli su se u prolazi, ali obojica su se pravili da se ne poznaju. Ognjen je prvi napustio Partizanov stadion, a onda i Tošić,” priča sagovornik Informera.

Početkom godine pojavila se vest da je Jelena Karleuša dve godine bila u ljubavnoj vezi sa Ognjenom Vranješom, što je ona demantovala, a on objavio fotografije za koje ona tvrdi da su fotomontaža. Pevačica se oglasila na Instagramu, porukom svom suprugu.

“Divim se Dušku. Ispao je veliki gospodin. Tako se ignorišu miševi i bagra. Od njega treba učiti. Zaslužio je poštovanje i veliko izvinjenje za sav pakao koji je zbog mene prošao u medijima,” napisala je.

Povezane vesti

Back to Top