Prati nas

Opljačkana Nataša Bekvalac

Vesti

Opljačkana Nataša Bekvalac

Ukradeno joj je 200 evra iz novčanika

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je prijavila policiji ženu, za koju je sumnjala da joj je iz novčanika ukrala 200 evra. U pitanju je njena spremačica M.Ž., saznaju domaći mediji.

Naime, pevačica je pre godinu dana angažovala ženu koja je čistila njen stan po potrebi, što je uglavnom bio dva puta nedeljno.

”Nataša je verovala da je žena koju je angažovala za spremanje i čišćenje stana, starosti oko 50 godina, poštena i lojalna, a ispostavilo se da je sve vreme ona krala novac iz njenog novčanika i iz stana. Posle nekoliko meseci od kad je ta žena počela da radi u Natašinom stanu na Dedinju, Nataša je s vremena na vreme sumnjala da joj neko krišom uzima novac. Vraćajući film u svojoj glavi, počela je da povezuje spremačicu sa sitnim krađama koje su se, sada je već izvesno, dešavale više puta’’, ispričao je izvor blizak Nataši, pa dodao:

‘’Nataša je tih dana boravila sa bebom u Novom Sadu i pozvala je spremačicu da dođe kod nje da joj sredi stan. Žena je došla i posle nekoliko sati Nataša je primetila da joj je nestalo 200 evra iz tašne, gde je imala još novca. Ona je u novčaniku imala 900 evra, a kada je kasnije pogledala, našla je 700 evra. Nataša je pozvala policiju i prijavila ceo slučaj.  Policija je brzo došla i saslušala ženu, koja se rasplakala i priznala da je ukrala Nataši tih 200 evra. Pokazala je da ih je sakrila u fioci kuhinjskih elemenata ispod escajga, kao i da je planirala da ih kasnije uzme odatle’’, rekao je izvor za Blic.


2 komentara

2 Comments

  1. noname

    12. 10. 2018. at 13:07

    Boze jadna ova zena vise

  2. Jadna

    13. 10. 2018. at 05:14

    Da ja lazukic bio negdje u blizini okrivila bi njega

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top