Prati nas

Otkrivamo: Šta će se dešavati u ‘Ženama sa Dedinja’

Serije

Otkrivamo: Šta će se dešavati u ‘Ženama sa Dedinja’

Vraćaju se na male ekrane

I dok ovih dana počinje snimanje treće sezone serije Žene sa Dedinja, televizija Prva će od 13. aprila, svake subote emitovati premijerno drugu sezonu popularne serije. Pred nama je uzbudljiv nastavak priče o Čarni, Klari, Valeriji i Alisi koja nam donosi nova uzbuđenja, preokrete i mešavinu žanrova – drame, komedije i trilera. 

Pakao koji su zakuvale žene će morati i da okuse. Videćemo zašto Klarino buđenje iz kome komplikuje odnose četiri prijateljice, kako se Valerija snalazi u ulozi slobodne žene i da li će bivšeg muža i dalje držati na oku. Saznaćemo kako se Martin i Čarna ponašaju očekujući prinovu I na šta su sve spremni pojedini likovi da urade zarad novca i da li će Alisa uspeti da se promeni i postane uzorna majka.

Sa snimanja druge sezone

O svojim ulogama u novim epizodama četiri dame dale su nagoveštaj:

Anđelka Prpić kaže da se sa Čarninom trudnoćom događa nešto neverovatno. “Ona postaje Čarna na kub i fizički i karakterno i temperamentom! Njena priroda i energija u saradnji sa trudnčkim hormonima ne daju joj mira i čine da njen život bude 100 na sat i u poodmakloj trudnoći… Ko će tim Ženama ući u trag… Verujte, biće dovoljno uzbudljivo i inovativno!”

Maja Noveljić nam nagoveštava događaje sa Valerijom: “Vaki će se u svom stilu nositi sa svim nedaćama. Iako će verovati i jaaaaaaaaaaaako se truditi da sebe stavi u prvi plan, bojim se da neće baš uspeti u tome. Neke lekcije koje je propustila da nauči na vreme, sada savladava na teži način. E, Vaki, Vaki…”.

Klara je preživela udarac ali na pitanje ko je to učinio, Irena Mičijević odgovara: “Naravno da je preživela jer je Klara kao bubašvaba – neuništiva, uporna i tvrdoglava. Klara zna ko je to učinio. A uskoro ćete saznati i vi”.

U pauzama snimanja, glumice su ćaskale

Lena Bogdanović otkriva da Alisa želi da se promeni ali i dodaje ”da li vuk menja ćud, ako promeni dlaku, hm…Pa to ćete otkriti u novoj sezoni.  Ukoliko ste nestrplijivi da dobijete odgovore na sva pitanja s kraja prethodne sezone- oni stižu! Ali, to nije kraj. Dobra vest je da nova uzbuđenja tek slede – uz stare dedinjske znance, tu su i novi zapleti, nova lica, stare i nove ljubavi, poneki razvod, novi poslovi, intrige i tajne…Ma, da li treba dalje da pričam?”

Gledaoci će svakako uživati uz dobro poznate junake ali i nove likove koji će začiniti živote dama iz visokog društva.

Redakcija Tracara.com

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. x

  06/04/2013 at 2:17 pm

  ova Maja bi mogla da smrsa

 2. zguba

  06/04/2013 at 2:58 pm

  dajte se manite tudjih kilaza….. sta vama toliko smeta tudja kilaza????!!!! i ko smo mi da odredimo ko je debeeo, a ko nije….. get a life….

  a ja jedva cekam da krene nova sezona :D :D :D :D :D

 3. Annya

  06/04/2013 at 6:17 pm

  Jedva cekam! :D

 4. X

  06/04/2013 at 6:26 pm

  Moras imati nesto. Ako vec ne zna da glumi- a nije se pokazala ni u onoj hr. sapunici onda se mogla barem stesati. Dakle, nisam komentarisala Monserrat Caballe nego osrednju glumicu.

 5. X

  06/04/2013 at 6:28 pm

  Nisam komentarisala Monserrat Caballe nego osrednju glumicu koja se nije pokazala ni u hr. sapunici. A onda je red da se barem stese.

 6. zguba

  07/04/2013 at 7:45 pm

  po toj logici kada se neko ne pokaze najbolje, ili se ne pokaze nikako treba da koriguje svoju kilazu….
  a ja je ne branim jer je glumica, branim je jer je OSOBA sa svojim losim i dobrim strana i kilazom koju ima…. ali daleko je ona od debelog….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top