Prati nas

Paris: Nisam uticala loše na Nicka!

Vesti

Paris: Nisam uticala loše na Nicka!

Paris negira da je toliko loše uticala na Nicka

 

Pevač Nick Carter misli da je Paris Hilton loše uticala na njega, ali se ona s tim ne slaže. U svojim memoarima Facing The Music And Living To Talk About It, nekadašnji Backstreet Boy kaže da ga je Paris još dublje bila uvukla u svet droge i alkohola, u koji je već bio ušao.

Međutim, Paris ne deli Nickovo mišljenje. “Ne verujem da sam toliko loše uticala na Nicka, zabavljali smo se jako kratko i to pre skoro 10 godina. Kada sam ga upoznao već je bio uspešna pop zvezda, verujem da je to bila jedina stvar koja je mogla da utiče na njega. Drago mi je da je dobio pomoć za svoje probleme i želim mu sve najbolje”, poručuje Paris.

Podsećanja radi, njih dvoje zabavljali su se 2003. godine – u to vreme Paris je bila poznata kao party devojka, koja se provodi svake večeri.“Paris je bila najgora osoba na svetu za mene. Mogao sam da tragično završim. Uzimao sam ekstazi, kokain i pio sam flašu votke svako veče”, piše Nick u knjizi.

F.Y./Tracara.com
Foto: Omg.yahoo.com5 komentara

5 Comments

 1. Starship

  27/09/2013 at 2:04 pm

  BRAVO PARIS…

 2. Dracul's wife

  27/09/2013 at 3:30 pm

  Kako ova Paris na svakoj slici ima tuzne oci…

 3. Jovan

  27/09/2013 at 3:38 pm

  Samo kad ga ja Paris upoznaO!

 4. MIRKO RONALDINJO

  27/09/2013 at 5:15 pm

  Tracaro ajde postavi nowi chat
  izludicu ak ne postawish?

 5. A L E X

  27/09/2013 at 10:49 pm

  Ja sam u ovoj prici na strani Paris. Ovaj decko je obicna kukavica koja krivi druge ljude za stvari koje mu nisu posle najbolje..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top