Prati nas

Vesti

Korejci bojkotuju Paris Hilton jer je kasnila pola sata

Njen menadžment je uputio javno izvinjenje

Paris Hilton nedavno je doputovala u Južnu Koreju, gde je trebalo da predstavi svoju novu kozmetičku liniju uz press konferenciju. Međutim, lokalni reporteri su odlučili da bojkotuju američku zvezdu zbog njenog ‘razmaženog’ ponašanja i nepoštovanja.

Naime, nakon što je press konferencija bila zakazana u 18:30 časova, organizatori su par minuta po početku javili da će Paris Hilton kasniti i da niko ne zna kada će tačno doći, dodajući da je to ‘tako Paris Hilton’, jer ona ne voli kada drugi znaju vreme njenog dolaska. Oko 18:45 časova koferencija je zvanično odložena za 19:10, nakon čega su reporteri besno napustili salu.

Novinari su se udružili u bojkotu američke zvezde zbog razmaženog ponašanja, smatrajući da je jako nepristojno to što ne poštuje vreme onih koji su se okupili zbog nje i promocije njenog proizvoda.

Nakon neprijatnog događaja iz njenog menadžmenta je upućeno javno izvinjenje u kojem između ostalog piše:

“Kompanija Paris Hilton bi želela da se javno izvini medijima zbog kasnog dolaska na Paris Hilton Skincare press konferenciju. Žao nam je zbog štete koju smo naneli novinarima koji su prisustvovali i priznajemo da je do greške došlo zbog menadžmenta”, piše u izvinjenju, dok se Paris nije javno oglašavala ovim povodom.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top