Kim Kardashian stilizovala Paris Hilton u novom spotu

Kim Kardashian West and Paris Hilton arrive together for a 'Secret Project' in Los Angeles. Fans speculate that Kim is playing a cameo part in Paris Hilton's new music video Pictured: Paris Hilton,Kim Kardashian West Ref: SPL5085761 030519 NON-EXCLUSIVE Picture by: SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: 02 4399 8577 photodesk@splashnews.com World Rights
Paris Hilton objavila je nedavno spot za pesmu My Best Friend’s Ass a sada je otkrila da je njena stilistkinja bila drugarica lično – Kim Kardashian.
Plavokosa naslednica Hilton imperije i supruga repera Kanyea Westa u spotu nose identične Versace haljine metalik boje. „Kim zna sve o lepoti, pa smo zajedno pokušale da smislimo šta hoćemo da obučemo u spotu. Želele smo da izgledamo kao bliznakinje,“ ispričala je Paris i objasnila: „Ona je rekla da želi da nosi vintage Versace haljine i da može da donese i meni jednu. Imale smo nekoliko različlitih predloga, ali smo na kraju odlučile da ponesemo ove predivne srebrne haljine i ona je izgledala zaista zapanjujuće.“ Čini se da su dani u kome nisu bile u dobrim odnosima zaista iza njih, jer Paris ne prestaje da hvali Kim. „Njen stil je zaista fantastičan. Još otkako smo bile tinejdžerke, imala je oko za modu. Uvek je znala šta je cool i šta bi mi dobro stajalo.“ Ipak, poneku lekciju Kim je pokupila i od Paris. „Rekla mi je da sam je naučila kako se koristi sprej za potamnjivanje, kako se stavljaju lažne trepavice i tome slično. Dakle, obe smo naučile mnogo toga jedna od druge,“ iskrena je.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI