Prati nas

Pejović: Boriću se da moja ćerka ne bude pevačica!

Extra

Pejović: Boriću se da moja ćerka ne bude pevačica!

Ne želi da mu ćerka bude pevačica! (foto: Facebook)

Ne želi da mu ćerka bude pevačica! (foto: Facebook)

Iako je već godinama na domaćem estradnom nebu, folk pevač Aco Pejović izjavio je u emisiji Tabloid Aleksandra Filipovića da posao pevačice nije nimalo lak, te da će se boriti da njegova ćerka ne bude estradna umetnica.

“Ja uvek kažem da je poziv pevačice jako težak i da ću se boriti da moje ćerke nikada ne budu u tom poslu. Ne iz razloga što je to ružno, već iz razloga zato što mislim da je to jako teško. Zna i da bude ponižavajuće nekada zbog ljudi koji prolaze kroz te kafane. Smatram da je to jako težak posao i naprosto ja im se divim kako izdržavaju sve ove godine jer treba biti majka, treba biti žena, domaćica, a pored toga raditi noću i dolaziti kući u ranim jutarnjim satima”, rekao je Pejović, prenosi Puls.

Redakcija Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. Tijana

  13/10/2014 at 1:10 pm

  Svaka cast Aco,zna se kroz sta sve prolaze pevacice ( i ko sve “prelazi” preko njih ) da bi bile poznate

 2. STARSHIP**

  13/10/2014 at 1:14 pm

  VJEROVATNO CE DA BUDE “STARLETA” OBICNO DJECA PJEVACA GLUME NEKO LUDILO

 3. I'm a free bitch baby!

  13/10/2014 at 2:33 pm

  Koliko sam videla nijedna pevačica nije domaćica, skoro sve imaju nekoga koga plaćaju da im obavlja te kućne poslove. U svakom slučaju su u boljem položaju od žena koje rade po 8 sati i onda dolaze kući pa obavljaju sve kućne poslove+briga o deci.

 4. monika

  13/10/2014 at 2:49 pm

  Kad bi snimali kvalitetnu muziku i spotove,punili bi arene a ne kafane,i ne bi morali da misle ko se tamo skuplja.Biti pevačica i kafanska pevaljka nije isto,ne,ne.

 5. Sdf

  13/10/2014 at 4:15 pm

  Dragi Aco, tvoje kćerka nema glas folk pevaljke, već glas za pop/rnb/soul muziku. Ona svakako neće dočekivati zore po kafanama. Bolje je podrži da se bavi muzikom za koju ima talenat jer ima potencijala da pravi kvalitetnu muziku.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top