Slavlje do zore: Sve je spremno za proslavu rođenja sina Prijovićke i Filipa

Pevačica Aleksandra Prijović tek je u sedmom mesecu trudnoće, a njen muž Filip Živojinović i kum Aco Pejović uveliko spremaju slavlje povodom rođenja bebe.

‘’Svi smo uzbuđeni i jedva čekamo trenutak kada će Aleksandra doneti na svet njihovog naslednika’’, priznao je Pejović za Srpski telegraf, osvrćući se potom i na Filipa Živojinovića.

“Dogovorio sam se sa Filipom da ćemo slaviti tri dana i da će slavlje trajati do jutra. Svi znaju da sam kafanski čovek, tako da sam za tu priliku rešio da dam sebi oduška i napijem se sa Filipom. Biće muzike, tamburaša, svi ćemo nazdraviti u čast rođenja kumića Aleksandra’’, rekao je pevač.

On je naveo da će se slavlje obaviti onako kako dolikuje, da će se pevati i igrati do jutra a Pejović je otkrio kako se neće suzdržavati od alkohola. I ono što je najbitnije da Aleksandra neće biti zapostavljena i da će se sve ponoviti nakon njenog izlaska iz bolnice.

“Kuma Aleksandra neće biti u mogućnosti da prisustvuje tom slavlju, ali slaćemo joj snimke i slike, a kada ona i beba izađu iz bolnice, napravićemo reprizu. To će biti najbolja žurka. Filip i ja ćemo se potruditi da gostima priredimo nezaboravan provod”, istakao je Pejović.

Povezane vesti

Back to Top