Lukas i Pejović se posvađali zbog Maje Berović?

Nekada bliski prijatelji Aca Lukas i Aco Pejović već neko vreme  nisu u dobrim odnosima. Iako se u početku pisalo da je za sve odgovorna Ceca Ražnatović, domaći mediji su došli do saznanja da su se prijatelji posvađali zbog koleginice Maje Berović.

Navodno, dobro obavešteni izvor Srpskog Telegrafa tvrdi da je Pejović dogovorio duet, ali je koncepciju promenio Lukas, koji je ubedio Maju da snimi duet sa njim.

“Pejović je angažovao Bubu i Džalu da urade letnji hit za njega i Berovićku, a kada je dobio pesmu, bukvalno je bio u transu. Pozvao je Maju, rekao joj da imaju letnji hit i dogovorili su se da uđu u studio za nekoliko dana, ali je navodno Lukas tada umešao prste. Nazvao je Maju i rekao da ima pesmu koja je kao stvorena za duet i da bi bilo bolje da sa njim snimi. Navodno, bio je toliko uverljiv, da je uspeo da ubedi pevačicu”, tvrdi izvor Srpskog Telegrafa i dodaje:

“Maja je zatim zvala Pejovića i rekla mu to, a ovaj je poludeo. Nazvao je Lukasa i rekao mu da nije u redu što to radi, ne zbog pesme, već zbog principa i poštovanja. Lukas mu je tada odbrusio da Maja nije njegovo vlasništvo, pa da on određuje s kim će da radi duet, što je Pejovića isteralo iz takta te mu je spustio slušalicu”, tvrdi izvor ovog lista.

Maja Berović i Aco Pejović nisu odgovarali na pozive novinara povodom ove teme, ali je zato Lukas bio raspoložen da govori, ali ne baš direktno o Pejoviću:

“Ja sam u odličnim odnosima sa svojim kolegama. Kod nas nema timova, ja nigde ne prelazim i nikome se ne klanjam i zabole me ko je sa kim dobar, a ko nije. Ja sam dobar sa svima”, odgovorio je Aca Lukas.

Povezane vesti

Back to Top