Koliko će domaće zvezde zaraditi od nastupa za Novu godinu?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Najpopularniji pevači nastupiće u srpskoj prestonici za doček Nove godine, jer navodno u inostranstvu više nema toliko posla, pa nisu uspeli da se pogode za honorare koje su nekad uzimali.

U Beogradu publiku u najluđoj noći zabavljati brojni pevači na raznim lokacijama. Od svih njih, najveće honorare će zaraditi Jelena Karleuša, Aca Lukas, Marija Šerifović i Aco Pejović, pa će za par sati nastupa zaraditi između 30.000 i 40.000 evra.

Đani, Seka Aleksić i Ana Bekuta uspeli su da se dogovore da za jednu noć zarade 25.000 evra, dok će Dara Bubamara, poput svojih mlađih kolegnica Katarine Grujić i Milice Pavlović pevati za 15. 000 evra, otkriva Informer.

Poznati estrani menadžer Bane Obradović, objasnio je za domaće medije zbog čega pevači više ne pevaju često u inostranstvu za proslavu Nove godine.

„Opao je posao u inostranstvu. Nekada su pevači tamo imali četiri dana nedeljno, a sada se radi samo subotom. Došlo je do smene generacija. Vratili su se u Srbiju oni koji su slušali naše izvođače, a sada tamo izlaze njihova deca, koja radije idu na žurke gde muziku pušta DJ“, objašnjava Obradović i dodaje da je Beograd postao epicentar provoda i da stranci, naročito Bugari, Slovenci i Hrvati, dolaze ovde da se provedu u novogodišnjoj noći.

Njegova izjava objašnjava i zbog čega je nedavno otkazan nastup Cece Ražnatović u Meksiku.

POSLEDNJE VESTI