Prati nas

Počinju audicije za ‘Pinkove zvezde’

Televizija

Počinju audicije za ‘Pinkove zvezde’

Od septembra gledaćemo 'Pinkove zvezde'

Od septembra gledaćemo ‘Pinkove zvezde’

 

Televizija Pink uveliko je počela sa prirpemama za sopstveni šou program u kojem će izgraditi nove muzičke zvezde. Projekat ima radni naziv Pinkove zvezde, a počinje sa emitovanjem 1. septembra.

Prva audicija je zakazana već za 14. jun u zgradi TV Pink u Neznanog junaka 1 na Dedinju. Nakon toga održaće se audicije u Nišu, Novom Sadu, Subotici, Sarajevu, Banja Luci i Podgorici. U takmičenju mogu da učestvuju i bivši učesnici nekih drugih takmičenja koji do sada nisu imali sreće da budu zapaženi.

Televizija Pink je u protekle dve decenije stvorila mnoge zvezde poput Željka Joksimovića, Nataše Bekvalac, Ane Nikolić, Lexington, Tropiko i Fantastic benda, čime je dokazala da ima nepobitno najveću medijsku snagu.

Inače, Marina Tucaković, Damir Handanović, Dragan Brajović Braja, Dragan Tašković Taške i Marko Kon, kao i još nekoliko najjačih autora čija imena nisu otkrivena biće ljudi koji će selektovati prijavljene takmičare na audicijama za novi šou ružičaste televizije Pinkove zvezde. Oni će do polovine jula obići pomenute gradove u regionu i pronaći najveće talente folk i pop muzike koji će se od 1. septembra takmičiti u emisiji i pokušati da osvoje publiku i postanu velike zvezde.

Redakcija Tracara.com

Loading...


6 komentara

6 Comments

 1. JKfan

  08/06/2014 at 2:22 pm

  Jos jedna glupost od takmicenja, gde se niko nece secati takmicara!

 2. Cici

  08/06/2014 at 2:32 pm

  WHO CARES?

 3. Troll - balkanski Bradley Cooper

  08/06/2014 at 10:23 pm

  I ovaj pobednik ce dobiti CD ko i Daniel. AHAAHA
  Samo dajte narodu hleba i igara …

 4. pera

  13/09/2014 at 10:55 pm

  Kalinicu,
  Prestani da grlis takmicare

 5. aleksandra

  29/03/2015 at 6:24 pm

  Mogu li saznati kada ce se opet odrzati audicija posto sam jee danas propustila,pomozite mi molim vas,ali kada ce se odrzati u Bg/u ????? <3 plizz brza pomoc!!!

 6. aleksandra

  29/03/2015 at 6:25 pm

  Mogu li saznati kada ce se opet odrzati audicija posto sam jee danas propustila,pomozite mi molim vas,ali kada ce se odrzati u Bg/u ?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top