Prati nas

Podignuta optužnica protiv Kevina Spaceya zbog seksualnog zlostavljanja

Vesti

Podignuta optužnica protiv Kevina Spaceya zbog seksualnog zlostavljanja

Sud u američkoj saveznoj državi Masačusets podigao je optužnicu za seksualno zlostavljanje Kevina Spaceya i dodao da američki glumac može da bude na slobodi, ali pod određenim uslovima.

Glumac, koji je bio prisutan na sudu u Nantaketu, nije se izjašnjavao tokom saslušanja, ali su pojedini američki mediji preneli da su njegovi advokati na sudu rekli da se glumac izjašnjava da nije kriv za pripisana dela.

Sud je Spaceyu naložio da do narednog ročišta 4. marta ne sme da bude u kontaktu sa osobom koja ga je tužila za seksualno zlostavljane.

Glumac je optužen da je 2016. godine seksualno zlostavljao 18-godišnjaka u restoranu na ostrvu Nantaket, u Masačusetsu. Pored te optužbe, u Los Anđelesu je u toku istraga o drugom mogućem seksualnom zlostavljanju Spejsija posle navoda meksičkog glumca Roberta Cavazosa da je sa poznatim glumcem imao nekoliko susreta “blizu zlostavljanju”.

“Bilo je dovoljno da si muškarac, mlađi od 30 godina da bi Spejsi bio slobodniji da te dodirne. To je postalo uobičajeno da smo se svi šalili na taj račun”, naveo je Cavazos, glumac koji se pojavljuje u američkom filmu Rush.

Spacey osvojio je dva Oskara, za najboljeg glumca u ostvarenju Američka lepota 1999. godine i za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu Dežurni krivci iz 1995. godine.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top