Prati nas

Bizarno

Kevin Spacey optužen za seksualno napastavovanje tinejdžera; reagovao bizarnim video snimkom

Američki glumac Kevin Spacey će biti optužen za seksualno napastvovanje jednog tinejdžera u julu 2016. u restoranu u Nantaketu kod Bostona, rekao je tužilac u američkoj državi Masačusets.

Okružni sudija Michael O’Keefe rekao je za list Boston Globe da Spacey treba da se pojavi u Okružnom sudu u Nantaketu 7. januara.

Policija s ostrva Nantaket istražuje od novembra 2017. ove navode o napastvovanju pošto je majka tinejdžera izjavila da je podnela tužbu protiv glumca.

Bivša voditeljka Heather Unruh je izašla u javnost u novembru 2017. godine i rekla da je glumac uvukao ruku u pantalone njenog tada 18-ogodišnjeg sina u restoranu Klab Kar u julu 2016. godine.

Kevina Spaceya, glumca nagrađenog Oskarom, optužilo je više muškaraca za seksualno napastvovanje od početka delovanja pokreta #MeToo. No, čini se da se on nije preterano uzbudio zbog optužbi: juče je na YouTubu osvanuo video snimak, napravljen u stilu serije Kuća od karata, iz koje je izbačen.

U njemu izgovara rečenice da “sigurno neće ispaštati zbog stvari koje nije učinio,” “da ljudi ne treba da veruju u najgore stvari bez dokaza.”

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top