Connect with us

Poklanjamo karte za Bitef Art CaffePoklanjamo karte za Bitef Art Caffe

Ukoliko niste isplanirali svoj vikend, evo odlične ideje kako da ga provedete. :)

Jedan od najboljih cover bendova, Makao bend odavno je pobrao sve simpatije ljubitelja dobre klupske svike, a po tradiciji njih možete čuti  subotom u BitefArtCaffeu.

A ovoga pruta predstavljamo vam i nešto drugačije. U pitanju je plesna trupa Tribalica Dance Company koja predstavlja nastavak svog regionalnog plesnog projekta – Tribal Fusion Reunion 2, na sceni prelepog BitefArtCaffea, u nedelju 13. maja, sa početkom u 20h.

Ovom prilikom pored plesačica iz Srbije (Novi Sad, Niš, Beograd), predstaviće se i plesačice iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, sa kojima plesna trupa Tribalica uspešno sarađuje već nekoliko godina.

Tribalica Dance Company je prva trupa koja je plesni stil tribal fusion donela u Srbiju, u periodu kada je ovde bio potpuno nepoznat. Od samog osnivanja Tribalica razvija svoj specifični podstil i promoviše tribal na teritoriji Srbije.

Karte se mogu nabaviti u BitefArtCaffeu na dan nastupa, cena karte je 300 dinara, a rezervacije na telefon 063 594 294.

Tračara i BitefArtCaffe vam poklanjaju 3×2 karte za nedelju, dovoljno je da na naš mail (mail@tracara.com) pošaljete ime, prezime i kontakt telefon i karte su vaše. :)

Dobitnici karata su Marica A, Boško Z i Slavica A.

Loading...

2 Comments

2 komentara

 1. Zufecomuliqu.Wordpress.com

  16 May 2013 at 2:53 am

  That is really fascinating, You’re an excessively skilled blogger. I have joined your rss feed and stay up for searching for more of your fantastic post. Additionally, I’ve
  shared your site in my social networks

 2. Shirl

  25 May 2014 at 1:31 pm

  Great thngniik! That really breaks the mold!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top