Prati nas

Poklanjamo karte za Bitef Art Caffe

Poklanjamo karte za Bitef Art Caffe

Ukoliko niste isplanirali svoj vikend, evo odlične ideje kako da ga provedete. :)

Jedan od najboljih cover bendova, Makao bend odavno je pobrao sve simpatije ljubitelja dobre klupske svike, a po tradiciji njih možete čuti  subotom u BitefArtCaffeu.

A ovoga pruta predstavljamo vam i nešto drugačije. U pitanju je plesna trupa Tribalica Dance Company koja predstavlja nastavak svog regionalnog plesnog projekta – Tribal Fusion Reunion 2, na sceni prelepog BitefArtCaffea, u nedelju 13. maja, sa početkom u 20h.

Ovom prilikom pored plesačica iz Srbije (Novi Sad, Niš, Beograd), predstaviće se i plesačice iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine, sa kojima plesna trupa Tribalica uspešno sarađuje već nekoliko godina.

Tribalica Dance Company je prva trupa koja je plesni stil tribal fusion donela u Srbiju, u periodu kada je ovde bio potpuno nepoznat. Od samog osnivanja Tribalica razvija svoj specifični podstil i promoviše tribal na teritoriji Srbije.

Karte se mogu nabaviti u BitefArtCaffeu na dan nastupa, cena karte je 300 dinara, a rezervacije na telefon 063 594 294.

Tračara i BitefArtCaffe vam poklanjaju 3×2 karte za nedelju, dovoljno je da na naš mail (mail@tracara.com) pošaljete ime, prezime i kontakt telefon i karte su vaše. :)

Dobitnici karata su Marica A, Boško Z i Slavica A.

Loading...


2 komentara

2 Comments

 1. Zufecomuliqu.Wordpress.com

  16/05/2013 at 2:53 am

  That is really fascinating, You’re an excessively skilled blogger. I have joined your rss feed and stay up for searching for more of your fantastic post. Additionally, I’ve
  shared your site in my social networks

 2. Shirl

  25/05/2014 at 1:31 pm

  Great thngniik! That really breaks the mold!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top