Pokaži da si najveći fan Selene Gomez i Tračara će ti pokloniti njen novi CD!

Krajem prošle godine Selena Gomez je izdala drugi samostalni album pod nazivom Revival i odmah dospela na prvo mesto Billboardove liste najprodavanijih albuma sa čak 117.000 prodatih kopija samo u prvoj nedelji prodaje.

Do danas je ovaj album legalno preuzet preko interneta ili kupljen u fizičkom izdanju preko pola miliona puta, a izdvojila su se tri singla Good for you, Same old love Hands to myself. 

Mlada pevačica je učestvovala u pisanju čak 11 pesama od ukupno 16 koliko se nalazi na CD-u. Prema sopstvenom priznanju na celokupni zvuk i teme koje se provlače na albumu je uticalo to što je njen privatni život postao meta novinskih naslova, ali i put u Meksiko, te album njene koleginice Christine Aguilere Stripped iz 2002. godine.

Kako je Vaša Tračara svesna da je prati mnogo Seleninih fanova odlučili smo da nagradimo 2 verna obožavaoca ove pevačice. Princip je jednostavan. U komentaru napišite zbog čega volite Selenu ili kada ste je zavoleli, neke uspomene vezane za nju ili zbog čega baš vi treba da osvojite ovaj CD. Potom pozovite prijatelje da lajkuju vaš komentar (ili to prepustite nepoznatim osobama kojima će se dopasti ono što ste podelili sa njima) i autori dva komentara koja budu skupila najviše lajkova do utorka, 15. marta, do ponoći, osvojiće ovaj poklon.

P.S. Prilikom ostavljanja komentara registrujte se na mejl adresu na koju ćemo vas kontaktirati ukoliko osvojite Revival.

Povezane vesti

Back to Top