Tračara poklanja CD Demi Lovato onom ko pokaže koliko je veran fan mlade pevačice!

Osvoji primerak albuma Confident (foto: Instagram)
Osvoji primerak albuma Confident (foto: Instagram)

Demi Lovato je obeležila sedmicu koja je za nama kritikama na račun koleginice Taylor Swift zbog plaćanja sudskih troškova Keshi koja je izgubila spor protiv Dr. Luka za kog tvrdi da ju je zlostavljao. Pored toga, Demi je ujedno pobrala i pozitivne komentare zbog novog singla Stone Cold u kom je demonstrirala svu silinu svog vokala.

Još od stupanja na muzičku scenu Lovatova je postala uzor tinejdžerima širom sveta jer se nikada nije libila da pokaže svoju ranjivu stranu, te da govori o problemima sa anoreksijom, samopovređivanjem i depresijom.

Međutim, teški dani su iza ove nekadašnje pop-rock princeze koja danas suvereno osvaja svoje mesto na pop sceni. O novostečenom samopouzdanju jasno govori i poslednji album Confident koji se našao na top 10 listama u 15 zemalja širom sveta, a u Kanadi zauzeo prvo mesto.

Dosad su se izdvojili singlovi Cool for the summer, Confident, Waitin for you Stone cold, a na ostatku albuma možete poslušati i mnoge druge brze numere i balade, kao i duet sa Iggy Azaleaom.

Kako smo svesni da nas svakodnevno čita mnogo fanova Demi Lovato, vaša Tračara je rešila da obraduje jednog njenog vatrenog obožavaoca primerkom ovog albuma.

Sve što treba da uradite je da u komentaru napišete zbog čega baš vi treba da osvojite Confident i komentar koji bude skupio najviše lajkova do srede, 2. februara, imaće tu sreću da na kućnu adresu dobije primerak ovog CD-a.

U komentaru napišite šta god želite, možda kako ste zavoleli Demi, koliko je dugo slušate, zbog čega je volite i sl. Budite snalažljivi i podelite link sa prijateljima kako bi glasali za vaš komentar ili sadržajem komentara privucite ostale čitaoce da ga lajkuju. Izbor je na vama.

Povezane vesti

Back to Top