Prati nas

Poklanjamo vam ručno pravljene leptir mašne BowTie Bobbitza!

Poklanjamo vam ručno pravljene leptir mašne BowTie Bobbitza!

10689979_1595299637357856_6127043596280450221_n

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, Tračara i ovog puta ima poklone za svoje čitaoce kako biste upotpunili svoj outfit i zablistali u najluđoj noći. U pitanju su leptir mašne, trenutno najveći modni hit.

Dizajner Slobodan Radišić kreator je brenda BowTie Bobbitza, jednog od najpopularnijih kada je ovaj modni asesoar u pitanju. Sve mašne ovog brenda su ručno rađene i napravljene od kvalitetnog tekstila. Inspiraciju za izradu ovog interesantnog modnog dodatka, autor pronalazi u najnovijim modnim trendovima, kao i tradicionalnim dezenima. U ponudi mogu se naći jednobojne, karirane, cvetne, a posebnu ponudu predstavlja kolekcija insipirisana predstojećim novogodišnjim praznicima, koja će uskoro izaći.

Ono što ovog dizajnera izdvaja od ostalih, svakako je raznovrsna ponuda. Naime, pored leptir mašni za muškarce, u ponudi nalaze se i šnale za kosu za devojke. Takođe, ukoliko želite nešto elegantniji look možete poručiti leptir mašnu u kompletu sa maramicom, koja će idealno ukrasiti vaš spoljašnji džep na sakou.

Sve porudžbine trenutno su moguće isključivo putem njegove fejsbuk stranice BowTie Bobbitza. I da… Bolje požurite s vašom porudžbinom dok traje praznična akcija, koja traje do kraja decembra.

Troje naših najbržih čitalaca koji se jave na mail@tracara.com i pošalju nam svoje ime, prezime i kontakt telefon, dobiće leptir mašnu. Imena srećnih dobitnika objavićemo sutra. Srećno!

Tri… Četiri… Sad!

DOBITNICI SU

Filip Pavlović
Marko Mijušković
Miloš Z Nikolić

Čestitamo!1 komentar

1 komentar

  1. filip

    10/12/2014 at 8:23 pm

    Poslao :-)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top