Connect with us

Premijer demantuje da je zabranio Georgieva, pevač oštro uzvraća
Extra

Premijer demantuje da je zabranio Georgieva, pevač oštro uzvraća

Kadar sa protestnog koncerta u Smederevu (foto: Twitter/VladoGeorgiev)

Kadar sa protestnog koncerta u Smederevu (foto: Twitter/VladoGeorgiev)

Taman kada smo pomislili da će se stišati cela pompa oko zabranjenog, a zatim ipak održanog, koncerta Vlada Georgieva u Smederevu, što se naposletku pretvorilo u svojevrsni politički protest, premijer Srbije Aleksandar Vučić je odlučio da konačno da svoj komentar na tu priču i stavi tačku na polemike.

“Ko je otkazao koncert gospodinu Georgievu u Smederevu? Ćutali smo sve vreme. Kažu otkazan koncert, pa su onda izmislili da je tamo bilo 4.500 ljudi. U trenutku kada ih je bilo najviše bilo bih je 970 ljudi. Sve je to super, želimo da ih ima 9.700”, izjavio je premijer gostujući na televiziji Pink, kako prenosi Beta.

Aleksandar Vučić je, kako navodi spomenuti portal, više puta demantovao da je bilo ko otkazao koncert pop pevača, dodajući: “Koga više lažete, koga više obmanjujete.”

Tim povodom se oglasio i sam Georgiev, koji se, putem Twittera, obratio premijeru lično, tagujući ga u tvitu, uz citirani članak: “Do sada sam mislio da je obično poltronsko maslo lokalnih miševa. Sad sam shvatio da nije.”

Loading...
2 Comments

2 komentara

 1. Jo

  07/03/2017 at 11:45 am

  Kad se premier jedne zemlje spusti toliko nisko….zasluzuje da ga jedan pevac tako ponizi….istinom..!!!

 2. Blahblah

  07/03/2017 at 12:15 pm

  Jelena Karleusa!
  Znate zasto je spominjem…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top