Prati nas

Natašu Bekvalac pretukao muž: Stiskao me, šamarao i udarao nogama i rukama

Video

Natašu Bekvalac pretukao muž: Stiskao me, šamarao i udarao nogama i rukama

Pevačica je u teškom stanju Telegraf.rs

Nataša Bekvalac još jedna je žrtva nasilja u porodici.

Kako piše Blic, Nataša se sama prijavila u Urgentni centar sa povredama glave, a s njom je bila i njena sestra Kristina. Kako saznajemo, Nataša je rekla da se javlja jer ju je muž pretukao.

Slučaj nije prijavila policiji sinoć kada se to desilo, a pretpostavlja se da je policiji javljeno kada je došla kod lekara. “Nataša je jutros sedela uplakana sa Kristinom i dvojicom policajaca na klupici ispred Urgentnog centra,” kaže za Blic izvor koji se zatekao na licu mesta.

Kako prenosi Pink.rs, pevačica je izjavila da joj se noćas suprug pijan vratio iz grada i legao da spava pored nje. Ona je zatim uzela njegov telefon i videla ljubavne poruke. Nataša je zatim probudila muža i došlo je do svađe između njih dvoje, a nakon verbalnog konflikta, Luka je pretukao pevačicu.

Nataša i Luka prošle godine Glossy press

“On je pijana budala. Stiskao me je, šamarao i udarao nogama i rukama,” vikala je ona tokom pravljenja zapisnika.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić venčali su se sredinom septembra prošle godine na intimnoj ceremoniji na Ibici. Kćerku Katju dobili su 28. februara.


3 komentara

3 Comments

 1. lulu

  14. 04. 2018. at 14:28

  Ja sam imala neverovatan osećaj da će se ovo desiti. Toliko mi je ovaj čovek bio na prvu loptu pogrešan izbor. Ovo je tipični primer poremećaja ličnosti (narcisi NPL). Nato pročitaj o njima sve i shvatićeš šta ti se desilo. Luka je školski primer, a ti klasična žrtva.

 2. Alexis Carrington Colby

  14. 04. 2018. at 15:36

  Najstroze kazne za ovakvo ponasanje. A nadam se i da ce ga Natasa dovesti do prosjackog stapa, pa da vidimo onda ko ce ljubavne poruke da mu pise. Nikakvo prastanje, razgovori, pomoc. Natasa sada ima moc da svojim stavom prema ovome da vetar u ledja svim zenama koje prolaze kroz isto.

 3. Banks

  14. 04. 2018. at 22:07

  Ne mogu da verujem! Ne zelim da verujem da je to istina ako jeste najstroza moguca ka

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Video

To Top