Prati nas

Priveden bivši novinar Pinka zbog poziva na linč

Vesti

Priveden bivši novinar Pinka zbog poziva na linč

radomir pocuca

Bivši novinar RTV Pink i portparol Protivterorističke jedinice MUP-a Radomir Počuča priveden je danas u policiju jer je putem svog Facebook naloga pozvao na linč Žena u crnom.

Počuča je saslušan, a trenutno se čeka odluka sudije o tome da li će mu biti određen pritvor, piše Blic.

“Dana 07.04.2014. godine Odeljenje VTK SBPOK MUP RS saslušalo je navedena lica, posle čega je sprovedena mera policijskog hapšenja i sprovođenja Radomira Počuče i Ivana Ivanovića u prostorije Tužilaštva za visokotehnološki kriminal u Beogradu koje je pokrenulo istragu protiv navedenih lica u sklopu koje je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predloženo određivanje pritvora prema okrivljenima” navodi se u saopšenju Tužilaštva za visokotehnološki kriminal.

Redakcija Tracara.com6 komentara

6 Comments

 1. Minana

  07/04/2014 at 9:30 pm

  Covece… Ko bi rekao da je ovaj Pocuca takav siledzija… Vise je delovao kao mrtvo puvalo nego dzelat koji poziva na linc.

 2. Sara

  07/04/2014 at 9:39 pm

  Dobro su se setili..

 3. Sunny

  07/04/2014 at 11:18 pm

  Užas!!!! Kao u doba komunizma i crvenih: Zatvor za verbalni delikt???
  Ako je prekršio slobodu govora zna se kako se to u svetu kažnjava, u svetu čiju ” demokratiju” kao zastupaju i provode?Mrzim nasilje, mrzim tako i podsticanje na nasilje ali OVO??
  Pa ovde bi zatvori bili puni šta izgovaraju ljudi i promovišu.,alooo!
  Sad po toj logici odmah uhapsite i Sonju Biserko i mnogo druge koje su javno izneli najogavnije uvrede na račun srpskog naroda.
  Pa moraćete onda uhapsiti najveće američke i britanske zvaničnike jer su pozivali na ubijanje Srba i na nasilje?Nećete, jel?
  Pa da. Zaboravila. Srbe možeš vređati, pljuvati, pozivati na njihovo istrebljenje. To je politički korektno i demokratski.
  Kako će te opravdati ovo pravljenje žrtava od onih koji u “ime nastradalih” satanizuju Vaš narod i zna se pri tome ko ih nesrećne finansira u tome?Nećete ni pravdati? Super,samo ćete nastaviti kolonijalnim gmizanjem naravno.
  Svi koji živimo u zemlji Vaših gospodara možemo da pričamo šta hoćemo i okome hoćemo i niko ne ide u zatvor za ovo.
  Niko. Ne želim nogom kročiti tamo dok vlada ova represija i hajka protiv bilo koga ko se usudi prozvati licemere i one koji rade protiv svog naroda, ko misli drugačije ili ima tradicionalne konzervativne stavove.
  Ja sam republikanka i ko zna šta ja tu smem reći a šta ne.
  Više nisam ni besna na te kvislinge, samo tužna.Baš tužna.

 4. I Am Sasha Fierce...

  08/04/2014 at 1:56 am

  Vise nemamo ni slobodu govora… Eto ti evrope Srbijo!!!

 5. Petar

  08/04/2014 at 3:07 am

  Svaka cast Pocuca pravi Srbi su uz tebe! Zar da dozvolimo americkim placenicima da nam sole pamet? Uz tebe smo!

 6. skazi

  08/04/2014 at 1:54 pm

  Prosto za ne poverovati da neko stavlja minuse. Nisam zelela da komentarisem dok se nisam informisala. Vi koji stavljate minuse, idite na sajt “zene u crnom”, pa onda komentarisite. One traze pravdu za Bosnjake u Prijedoru, Srebrenici. To su prave Srpkinje. Nisam ni za kakav poziv na linc, ali ajmo onda da hapsimo one koji pozivaju na linc “grobara”, “delija”, politicara, novinara, homoseksualaca. A gde su svi ti ljudi? Pa naravno, na ulici. Kakva je ovde diskriminacija u pitanju?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top