Connect with us

Promocija novog nakita Zlatare Stefanović
Događaj

Promocija novog nakita Zlatare Stefanović

Detalj sa druženja kod Stefanovića

U sredu uveče u Zlatari Stefanović u tržnom centru Ušće priređeno je prijatno druženje sa novinarima i blogerima. Uz obavezan šampanjac, kolače i prigodne poklone, fenomanalna ekipa ove zlatare sa tradicijom dužom od jednog veka, predstavila nam je nove kolekcije nakita, The Way i The Angel.

Narukvica iz kolekcije ‘The Way’

The Way Collection by Stefanovic

Narukvice prijateljstva, ili ono što se kod nas tradicionalno nosi i poznaje kao narukvica protiv uroka, osnovna je inspiracija zlatare Stefanović 1886 za ovu novu i modernu kolekciju.

Ovakav nakit, koji nose mladi oba pola širom sveta, označava čvrste međusobne veze i ima duboko značenje: naše prijateljstvo je čvrsto kao ovaj konac i posebno i jedinstveno kao ovaj privezak.

Zlatara Stefanović sa svojom kolekcijom The Way kreativno interveniše na osnovnoj ideji narukvice prijateljstva i donosi mnoštvo oblika sa različitim značenjima, prilagođenih različitim situacijama i potrebama onih koji će narukvice nositi ili poklanjati.

Delić kolekcije ‘The Way’

To je poseban nakit. Ne takmiči se sa skupim i dizajniranim ukrasima već pečatima uspomena. U tome je posebna vrednost. Svaki privezak, nošen zbog određenog povoda, postaje autentičan znak ili poruka.

Zato je ovo nakit ne samo za mlade i ne samo za devojke. Ovo je nakit za ličnosti.

Poklon narukvice iz kolekcije ‘The Way’ su se isprobavale na licu mesta

 

Angels by Roberto Giannotti

Čak i ono što nazivamo svojom najtoplijom emocijom, može da izroni iz jednog neočekivanog trenutka. Iz nekog davnog komada nakita koji smo slučajno ponovo pronašli, koji nas budne vrati u naš romantični san iz prošlosti.

Kao nakit iz kolekcije Anđeli, stvoren da bude vaša buduća nežna i strasna uspomena.

Nakit iz kolekcije ‘Anđeli’

Inspiraciju za ovu kolekciju, renomirani italijanski juvelir Roberto Giannotti, ponalazi u drevnom mitu o anđelima čuvarima. Otkrivajuću da legenda pominje 72 anđela, i da je po jedan zadužen da bdi nad svakim od nas, nastaje ova kolekcija u zlatu i sterling srebru, koja prikazuje anđele i zvončiće, jer je dovoljno, kaže mit, samo pozvoniti da se naš anđeo pojavi.

The Angels

Kolekcija Anđeli Roberta Giannotija, u najboljoj tradiciji italijanskog prefinjenog dizajna, u luksuznom pakovanju sa knjižicom iz koje ćete saznati sve detalje iz ove čudesne legende, posvećena je onima koji vole autentičan i lep, a opet dostupan, luksuz.

Atmosfera sa promocije u Zlatari Stefanović

Interesantan detalj

Vreme darovanja je tu, da li ste spremili poklone za najdraže? :)

Loading...
Pročitajte još i:  Mari Mari: "Uporno si tu"
2 Comments

2 komentara

 1. Ana

  14/12/2012 at 3:19 pm

  Predivne narukvice!

 2. Jelena :)

  14/12/2012 at 11:09 pm

  Proseravanje. Zele samo pokazati narodu sta moze se imati al se nema. Ima dece bez patika, kisobrana, hleba a ovi gledaju kao “extra narukvice” koje su ustvari made in china za neke male pare.
  Mada su lepe narukvice.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top