Connect with us

“Prva” televizija ostaje bez frekvencije zbog Ivana Ivanovića?
Vesti

“Prva” televizija ostaje bez frekvencije zbog Ivana Ivanovića?

Zbog navodnih uvreda na račun katoličke crkve i govora mržnje prema hrvatskom narodu Demokratska zajednica Hrvata u otvorenom pismu predsedniku Saveta Republičke radiodifuzne agencije, vladiki Porfiriju, zatražila je da se Prvoj televiziji oduzme nacionalna frekvencija.

Razlog ove molbe DZH je to što je u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem 29. aprila i 6. maja voditelj pogrdnim rečima govorio o katoličkoj crkvi i “pozvao Al Kaidu da pričeka da Hrvatska uđe u Evropsku uniji pa da onda postavi atomsku bombu uz jasne insinuacije gde”. Po mišljenju DHZ voditelj Prve je i mnogo puta do tada izjavio da mrzi Hrvate, te svojim stavovima podsticao međunacionalnu mržnju.

“Čak i sam poziv Al Kaidi na ubijanje jednog naroda nije bio dovoljan da RRA, resorno ministarstvo ili druga nadležna državna tela kojima je u opisu posla, reaguju”, piše u saopštenju.

Ivanović, čija je emisija već mesecima jedna od najgledanijih u našoj zemlji, kaže da pomenuta organizacija samo želi da skrene pažnju na sebe!

“Ako misle da sam ugrozio njihova prava, neka me tuže sudu. U njihovom saopštenju ima dosta laži, a politikanti su takvi. RRA je ozbiljna organizacija, koja dobro radi svoj posao, a mi kao televizija uvek poštujemo njihove sugestije. Čelsi Hendler je preterala u tom smislu da u njenom humoru nema ni malo istine. Tada humor prelazi u vređanje. Možda su se iz DZH ugledali na tu situaciju, a možda ne govore srpski dovoljno dobro, pa nisu najbolje razumeli moje šale”, izjavio je Ivanović.

Izvor: Blic.rs

Loading...
58 Comments

58 komentara

 1. miki

  28/06/2011 at 10:50 am

  ma ovaj ivan majmun od coveka gluposti

 2. ...nina

  28/06/2011 at 12:02 pm

  @Mina znam nego nemam 27,28,29, i 30 slovo azbuke na tastaruri.

 3. ...nina

  28/06/2011 at 12:03 pm

  Izvinjavam se!!!EVO ISPRED OVOG KOMENTARA NIJE ZA MINU,NEGO ZA MILU

 4. Mara

  28/06/2011 at 8:15 pm

  SVAKA MU DALA,COVEK CAR!

 5. nm

  28/06/2011 at 11:13 pm

  Ne mogu a da ne primetim da ova @Masha na svakom postu nesto pametuje i uvek misli da je samo ona u pravu i samo njeno misljenje ispravno.

 6. Asta55

  29/06/2011 at 12:48 am

  Debelom ljigavku je slava udarila u glavu. Više je naškodio Srbima nego što je uvrijedio Hrvate; dao im je još jedan primjer za tezu o genocidnosti Srba. Možda on misli da je duhovit, ali prizivanje nesreće bilo kome ostavlja ružan dojam. To nije ni duhovito, ni smiješno, već žalosno!

 7. Masha

  29/06/2011 at 2:02 pm

  @nm
  Pa ja da mislim da moje misljenje nije ispravno ne bih ga imala. Svasta. Pa zar svi ovde ne govore svoje misljenje za koje misle da je ispravno. Gledaj svoja posla ako ti smetaju moji komentari. A da komentarisem na svakom postu nije istina. Komentarisem na onim koji me zanimaju.

 8. puslicica

  01/07/2011 at 4:28 pm

  @Masha je potpuno u pravo sto se tice poslednjeg komentara,ali se sa komentarom o Ivanu uopste ne slazem. On je super osoba. Veoma duhovit i zanimljiv. Bogat covek. U sinocnoj emisiji ZENE pokazao je da ima i mozak, kao i jezik. Potpuno sam uz njega i veoma je simpatican. SVako ko zeli malo smeha u ovoj nasoj Srbiji zasluzuje zlatni orden, a on je jedan od jako dobrih i iskrenih ljudi. Porodican covek, dovoljno. NAdam se da nece ukinuti Prvu, ali ni njegovu emisiju inace pocinjem protest!! Pozdrav :D

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top