Prati nas

Šokantno

Rasta udario na Ivana Ivanovića: …svinjica sa Prve

Kontroverzni reper Stefan Đurić Rasta na Instagramu je uvredio voditelja TV Prva Ivana Ivanovića, nazvavši ga “svinjicom sa Prve”.

Rasta, koji se nedavno obrukao plejbek koncertom u Areni, okačio je zapisnik sa suđenja sa Ivanovićevim prijateljem Lokom, kog je navodno tukao pre nešto više od godinu i po dana u njegovoj kancelariji u centru grada.

Ispod fotke je napisao: “Pozdrav za sve vas bednike koji ste se još onda trovali naslovima u štampi i preuranjeno branili svog prijatelja. Šta ćete sad, bednici, sa sve onom svinjicom sa Prve.”

Podsetimo, kada je Rasta upao u kancelariju Slobodana Nešovica Loke, nakon čega ga je ovaj prijavio za fizičko nasilje, Ivan Ivanović je u svojoj emisiji rekao:

“Slobodan Nešović Loka se oglasio o napadu: Rasta me je tukao zbog svog neznanja. Nije znao da Loka nije znao da se brani… Sada sigurno razmišljate o ovome”, rekao je Ivan Ivanović publici i nastavio:

“Pa moja jedina dilema da li o tome da pričam večeras ili u ponedeljak, ali nešto mi se čini da je ponedeljak više dan za to. U svakom slučaju jasno vam je šta mogu da mislim o svemu tome. Dečko je prosto debil, treba imati razumevanja. Nije on kriv. U pitanju je sukob oko intelektualne svojine. Da bi razumeo intelektualnu svojinu, moraš imati nekog intelekta. Znači, dečko ne ispunjava ni te uslove. Kažem dečko, ne deda. Zna se ko je deda”,  rekao je Ivanović i dodao:

“Tako da to će me mučiti tokom vikenda, pa ću u ponedeljak reći šta imam o tome. Lokica je u svakom slučaju mnogo bolje. Glavu mu nisu dirali, ko da znaju da radi na televiziji”, rekao je na kraju, kroz smeh, voditelj. (Svet)

2 komentara

2 Comments

  1. Mara

    20. 09. 2018. at 17:29

    Rasta koji izgleda ONAKO nekoga naziva prascem

  2. noname

    20. 09. 2018. at 22:56

    podrska za rastu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top