Rasta udario na Ivana Ivanovića: …svinjica sa Prve

Kontroverzni reper Stefan Đurić Rasta na Instagramu je uvredio voditelja TV Prva Ivana Ivanovića, nazvavši ga “svinjicom sa Prve”.

Rasta, koji se nedavno obrukao plejbek koncertom u Areni, okačio je zapisnik sa suđenja sa Ivanovićevim prijateljem Lokom, kog je navodno tukao pre nešto više od godinu i po dana u njegovoj kancelariji u centru grada.

Ispod fotke je napisao: “Pozdrav za sve vas bednike koji ste se još onda trovali naslovima u štampi i preuranjeno branili svog prijatelja. Šta ćete sad, bednici, sa sve onom svinjicom sa Prve.”

Podsetimo, kada je Rasta upao u kancelariju Slobodana Nešovica Loke, nakon čega ga je ovaj prijavio za fizičko nasilje, Ivan Ivanović je u svojoj emisiji rekao:

“Slobodan Nešović Loka se oglasio o napadu: Rasta me je tukao zbog svog neznanja. Nije znao da Loka nije znao da se brani… Sada sigurno razmišljate o ovome”, rekao je Ivan Ivanović publici i nastavio:

“Pa moja jedina dilema da li o tome da pričam večeras ili u ponedeljak, ali nešto mi se čini da je ponedeljak više dan za to. U svakom slučaju jasno vam je šta mogu da mislim o svemu tome. Dečko je prosto debil, treba imati razumevanja. Nije on kriv. U pitanju je sukob oko intelektualne svojine. Da bi razumeo intelektualnu svojinu, moraš imati nekog intelekta. Znači, dečko ne ispunjava ni te uslove. Kažem dečko, ne deda. Zna se ko je deda”,  rekao je Ivanović i dodao:

“Tako da to će me mučiti tokom vikenda, pa ću u ponedeljak reći šta imam o tome. Lokica je u svakom slučaju mnogo bolje. Glavu mu nisu dirali, ko da znaju da radi na televiziji”, rekao je na kraju, kroz smeh, voditelj. (Svet)

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.